Deputatul PSD Timiș Matei Suciu, campanie pentru aripa Dragnea, pe Facebook. Cum...

Deputatul PSD Timiș Matei Suciu, campanie pentru aripa Dragnea, pe Facebook. Cum laudă acțiunile conducerii partidului împotriva premierului Grindeanu

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul Matei Suciu, cel care a anunţat sâmbătă oficial că este de partea conducerii PSD în conflictul dintre Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeau, trece la pasul următor. Acesta nu se mai sfieşte să îşi exprime public simpatia faţă de cei care l-au exclus din PSD pe şeful său de partid, Sorin Grindeanu. Suciu a postat pe Facebook o ştire prin care se anunţă ce PSD are susţinerea necesară pentru a demite guvernul condus de Sorin Grindeanu, prin moţiunea de cenzură citită ieri în Parlament şi care va fi supusă la vot miercuri.

Atât tabăra Grindeanu cât şi tabăra Dragnea poartă negocieri pentru a obţine susţinere la votul de miercuri din Parlament.


Deja deputaţii de Timiş Bianca Gavriliţă, Adrian Pau şi Alfred Simonis, precum şi senatorul Eugen Dogariu au anunţat că nu vor vota moţiunea la adresa guvernului condus de Sorin Grindeanu. La fel ca şi colegii săi, senatorul Adrian Diaconu nu a semnat moţiunea PSD și nici nu va merge la plenul de miercuri.

Amintim că Matei Suciu a ajuns deputat după ce Călin Dobra a renunţat la mandatul câştigat în decembrie pentru a prelua conducerea CJ Timiş, vacantată de Sorin Grindeanu, care a fost desemnat premier de PSD. Matei Suciu a fost declarat incompatibil de ANI după ce a deţinut simultan calitatea de senator şi pe cea de adminstrator al unei firme. Sentinţa contestată de acesta a rămas definitivă prin decizia instanţei.

Contactat de PRESSALERT.ro acesta a declarat că nu doreşte să demisioneze, motivând că a fost ales de cetăţeni şi că îşi va depune demisia doar dacă i se va cere de către conducerea partidului. Deşi a promis o analiză, preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, nu a luat până acum măsuri în acest sens.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.