Distracţia continuă pe ritmuri diverse la Revolution Festival. Vezi cine cântă în...

Distracţia continuă pe ritmuri diverse la Revolution Festival. Vezi cine cântă în ultima zi a festivalului FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Cea de-a doua zi inclusă în ediţia din acest an a Revolution Festival a adus la Muzeul Satului Bănăţean un număr de 7.000 de spectatori

Cea de-a doua zi inclusă în ediţia din acest an a Revolution Festival a adus la Muzeul Satului Bănăţean un număr de 7.000 de spectatori (conform organizatorilor), care au avut parte de concerte incendiare pe parcursul nopţii şi de diverse workshop-uri în timpul zilei.

Scena principală a festivalului a pornit cu recitalul trupei timişorene The Different Class, care a încălzit cât se poate de bine atmosfera. Legendara formaţie de punk britanică GBH a avut parte de un succes deosebit, show-ul lor fiind unul plin de energie şi forţă. „Suntem foarte bucuroşi că am fost chemaţi să cântăm pentru prima oară în România. În public am văzut mulţi oameni tineri şi acest fapt ne face o deosebită plăcere. Muzica punk prinde bine în întreaga lume şi sunt multe trupe tinere care cântă adevărat…din Japonia până în Australia sau America de Sud. Mă bucură faptul că vinilul a redevint la modă, e cel mai bun suport audio. E mult mai frumos să asculţi de pe vinil decât să apeşi un buton. Ne-a făcut oi deosebită plăcere să cântăm în această pădure, locul a fost minunat, poate totuşi ar fi trebuit să cântăm mai pe întuneric“, ne-a declarat Colin Abrahall, solistul trupei GBH. Alături de el pe scena de la Muzeul Satului Bănăţean s-au aflat basistul Ross Lomas (care a purtat un tricou cu Sid Vicious la concert), chitaristul Colin „Jock” Blyth şi tobarul Scott Preece, acesta din urmă fiind singurul membru al trupei care nu a făcut parte din componenţa originală din 1978.

După excelenta repriză de punk oferită de britanici, sound-urile s-au mutat în zona folk metal alături de cei de la Eluveitie, iar mai apoi spre hip – hop alături de Macanache și The Putreds. Noaptea a fost încheiată de un concert interesant susţinut de Brigada Artistică Urbană şi de ritmurile drum and bass ale lui Mighty Boogie.

Printre artiştii care au concertat la Xtreme Stage s-au numărat şi membrii trupei Infected Rain, care au repurat un succes deosebit. Amatorii de „electronice“ au avut parte la  Electric Apex Stage unde americanul Dubfire le-a oferit celor prezenţi un set memorabil.

În ultima zi a celei de-a treia ediţii a Revolution Festival distracţia continuă cu Alternosfera, LTJ Bukem, Delta Heavy, Repetitor, Priku, Barac b2b Gescu, DJ K-lu și mulți alții.


Biletele se pot cumpăra de la intrarea principală a Muzeului Satului Bănățean și costă 65 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.