Distracţie pentru pasionaţii de motociclete la ediţia aniversară a Road Patrol Bikers...

Distracţie pentru pasionaţii de motociclete la ediţia aniversară a Road Patrol Bikers Festival FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-445673660">
Cea de-a 15-a ediţie a manifestării Road Patrol Bikers Festival a avut loc la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde

Cea de-a 15-a ediţie a manifestării Road Patrol Bikers Festival – care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde – a fost una de succes, peste o mie de oameni (conform organizatorilor) participând la acţiunile iniţiate de pasionaţii de motociclete.

În prima seară a festivalului, la faţa locului au cântat Acromantia, Mist şi Altar, iar parada motoarelor – desfăşurată sâmbătă la prânz – a fost una de succes. În cursul după – amiezii participanţii s-au delectat cu o serie de concursuri năstruşnice, iar trupele care au încheiat festivalul au fost Northern Revival, Kuadra şi Bucovina. La acest eveniment au participat motociclişti din întreaga ţară dar şi un motociclist venit tocmai din… Coreea de Sud.

„Am avut peste o mie de participanţi la ediţia aniversară a festivalului. Au venit motociclişti din Serbia şi Ungaria şi am avut un participant care a venit tocmai din ….Coreea De Sud. Era în tur în Asia şi Europa şi s-a oprit la noi şi a stat pe toată perioada festivalului. Deşi vremea de sâmbătă ne-a dat un pic peste cap, s-au ţinut concertele… cu întârziere. Am avut şi concursurile noastre tradiţionale: de mers încet, de căutat dopul de Jack în carul cu fân, turnir sau împins butoiul cu motorul. Lumea s-a distrat la această ediţie aniversară şi pregătim deja ediţia de anul viitor, care va avea loc în al treilea wekend din iunie“, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.