Albanezi prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din România, pe...

Albanezi prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din România, pe câmp

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1138216972">

Polițiștii de frontieră arădeni au depistat, în cadrul unei acțiuni specifice pentru combaterea migrației ilegale, doi cetățeni albanezi care au încercat să iasă ilegal din Romania, pentru a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

Aseară, în jurul orei 21.30, în cadrul unei acțiuni specifice pentru combaterea migrației ilegale, polițiștii de frontieră din carul SPF Vărșand, județul Arad, au depistat doi bărbați care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

Persoanele, care nu își justificau prezența în zona de frontieră, au fost duse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Vărșand pentru cercetări.

La verificări s-a stabilit că cei în cauză sunt cetățeni albanezi, în vârstă de 32 respectiv 41 de ani, și au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria deoarece aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.