DRAMĂ la ștrand: copil în stare gravă după ce a sărit în...

DRAMĂ la ștrand: copil în stare gravă după ce a sărit în bazin și nu a mai ieșit la suprafață

0
DISTRIBUIȚI

Vremea călduroasă i-a scos pe români la ștrand, însă ziua s-a încheiat tragic pentru o familie din Arad: un băiețel în vârstă de șase ani se află în stare foarte gravă la spital după un incident petrecut la ștrandul Neptun.

Conform aradon.ro, copilul s-ar fi dat pe toboganul aflat la bazinul mare, însă după ce a ajuns în apă nu a mai ieșit la suprafață.


Cei aflați în apropiere și-au dat seama în scurt timp că ceva nu e în regulă, deoarece copilul nu mai mișca, acesta fiind scos din apă în stop cardio-respirator. Un echipaj de ambulanță sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare, iar după șapte minute băiatul avea din nou puls și a fost transportat de urgență la spital, alături de mama sa, care suferise un atac de panică.

„În acest moment copilul se află în stare foarte gravă. Continuăm investigațiile. A fost transportat la computerul tomograf pentru a se efectua tomografia la coloană și la cap”, a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.