Echipa lui „Barezze”, Adi Bărar Band, lansează albumul „Hold On!” la Timişoara...

Echipa lui „Barezze”, Adi Bărar Band, lansează albumul „Hold On!” la Timişoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Adi Bărar Band lansează albumul Hold on la Timişoara

Chitaristul şi liderul trupei Cargo, Adi Bărar, lansează albumul de blues „Hold on!“ în cadrul unui concert care va avea loc joi, 22 iunie, La Căpiţe.

Albumul „Hold On!” include reinterpretări ale unor melodii din repertoriul unor artişti clasici precum JJ Cale, Fleetwod Mac, Willie Dixon, ZZ Top sau The Doors. Piesele sunt înregistrate alături de invitaţi ca Loris Negruţ (chitară şi clape), Claudia Negruţ (backing vocal) şi Teodor Pop (clape, hammond, pian).

„Chiar dacă unii spun că blues-ul este un gen de nişă, mie nu mi se pare aşa.


Dovada concretă o avem la concertele noastre, unde vine multă lume. Eu consider că blues-ul e la baza tuturor muzicilor, inclusiv a rock-ului“, a declarat Adi Bărar.

Adi Bărar Band a luat naştere în anul 2009 din dorinţa liderului formaţiei Cargo de a se reîntoarce la rădăcinile stilului care a pus baza dezvoltării sale ca artist. Alături de Adi Bărar “Barezze”, la chitară şi voce, din band fac parte şi Kombell Cramba la bass şi Cristi Raţiu „Aciduţu” la tobe.Primul single extras de pe albumul „Hold On!” este „Same Old Blues”.

Albumul a fost lansat printr-un concert desfăşurat la începutul acestei luni la Berăria H în Bucureşti. Înainte de lansarea din Timişoara, „echipa“ lui Barezze va susţine un concert de lansare şi la Reşiţa, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă 17 iunie de la ora 21, la Dora House.

Biletele pentru concertul din Timişoara se pot cumpăra în avans la preţul de 15 lei, în ziua concertului acestea urmând să coste 20 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.