EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 Sute de elevi din Timiș nemulțumiți de notele primite...

EVALUARE NAȚIONALĂ 2017 Sute de elevi din Timiș nemulțumiți de notele primite au depus contestație. Când se afișează rezultatele finale

0
DISTRIBUIȚI

Absolvenții de clasa a VIII-a din județul Timiș care au susținut Evaluarea Națională și nu au fost mulțumiți de notele primite au putut depune contestații, ieri, în speranța că vor primi un punctaj mai mare.

Inspectoratul Școlar Timiș anunță că au fost înregistrate sute de contestații.


Astfel, 176 de candidați au contestat nota obținută la proba scrisă la Limba Română, 143 – la Matematică și 19 la Limba Maternă.

Vă reamintim că ieri, la ora 12.00, Ministerul Educației a făcut publice rezultatele obținute de elevi la Evaluarea Națională.
În total, la Evaluarea Națională s-au înscris 4.308 candidați din județul Timiș, însă 83 au absentat. Din cei 4.225 de absolvenți ai clasei a VIII-a care s-au prezentat la examen, 3.051 au obținut note peste 5, “promovabilitatea” fiind de 72%.

Au fost înregistrate și două medii generale 10, obținute de Ioana Lisandra Drăgănescu, de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, și Ștefan Alexandru Jura, de la Colegiul Național Bănățean. De asemenea, 28 de candidați au obținut medii peste 9.90.

Elevii nemulțumiți au putut depune contestație până la ora 20.00, urmând ca rezultatele finale să se afișeze în data de 30 iunie.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.