Femeie agresată sexual pe stradă, ziua în amiaza mare, la Timişoara. De...

Femeie agresată sexual pe stradă, ziua în amiaza mare, la Timişoara. De ce au intervenit în forţă polițiști în civil VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

S-a întâmplat în Timişoara, în plină zi, pe calea Sever Bocu. O femeie în vârstă de 29 de ani mergea pe stradă când a fost atacată de un tânăr în vârstă de 21 de ani şi agresată sexual. Femeia, soţie de poliţist, a sunat imediat la poliţie, iar oamenii legii şi-au făcut rapid apariţia la faţa locului, în civil.


Suspectul a fost imobilizat ca la carte şi dus în arest. Videoclipul care arată scena reţinerii tânărului agresor a fost postat pe Facebook de Cristi Brâncovan.

„O femeie de 29 de ani a sesizat poliţia că în data de 28.06, în timp ce se deplasa pe strada Sever Bocu din Timişoara, o persoană necunoscută a agresat-o sexual. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat persoana în cauză. Omul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Persoana în cauză, un bărbat de 21 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru a fi luate măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş pentru Vocea Timişului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.