Fraţi români depistaţi, în locuri diferite, la bordul a două autoturisme FURATE...

Fraţi români depistaţi, în locuri diferite, la bordul a două autoturisme FURATE din Marea Britanie. Ce au declarat

0
DISTRIBUIȚI

Captură importantă reuşită de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad. Ieri, în data de 27 iunie, oamenii legii au depistat doi cetăţeni români care conduceau două autoturisme marca BMW şi Audi, în valoare totală de 27.000 de euro, care erau căutate pentru a fi confiscate de autorităţile din Marea Britanie.

Cei doi români au fost opriţi, la interval de doar câteva ore, pe raza oraşelor Pecica şi Arad. La control s-a constatat că şoferii au 29 de ani, respectiv 33, ambii fiind domiciliaţi în Arad, sunt fraţi. Puşi în faţa faptului împlinit, ambii au declarat că nu aveau cunoştinţă de situaţia autovehiculelor şi că le-au cumpărat în decembrie 2016 contra sumei de 5.000 de lire, respectiv în februarie 2017, pentru 7.000 de lire, din Anglia.

Valoarea BMW-ului 520D este de 10.000 de euro, în timp ce Audi A5, de 17.000 de euro, au fost indisponibilizate la sediul STPF Arad până la finalul cercetărilor.


Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.