FRF a stabilit datele în care se va consuma barajul dintre ACS...

FRF a stabilit datele în care se va consuma barajul dintre ACS Poli și UTA BD. Care este singura necunoscută înainte de duelul dintre cele două vestice

0
DISTRIBUIȚI

FRF (Federația Română de Fotbal) s-a reunit astăzi în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv, pentru a stabili datele în care se va disputa dubla manșă dintre ACS Poli Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă, care va decide ultima echipă ce va evolua în ediția viitoare a Ligii I.


A mai rămas o singură necunoscută, cine va fi gazda primei manșe. Numele echipei ce va găzdui turul va fi făcut public mâine, în data de 6 iunie.

Indiferent de prima echipă gazdă, returul va avea loc în data de 15 iunie. În cazul în care prima manșă a barajului va fi pe terenul propriu al UTA-ei, întâlnirea se va consuma în 11 iunie la Șiria, iar dacă va fi la Timișoara va avea loc în data de 12 iunie.

UTA BD a încheiat sezonul regulat al Ligii a II-a pe poziția a treia, în timp ce ACS Poli a rămas pe singurul loc de baraj după golul marcat de FC Botoșani, în disputa cu Pandurii Tg. Jiu, în minutul 94.

Foto: Gabi Brezeanu (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.