Identic vs Identitate: spectacol și discuție despre refugiați, cu actori din opt...

Identic vs Identitate: spectacol și discuție despre refugiați, cu actori din opt țări, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Identic cu altcineva sau identic cu sine insuși? – e tema propusă de cei de la Timișoara Refugee Art Festival, care vă așteaptă sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.00, să dezbată, împreună cu voi, problemele integrării tinerilor migranți în România.

Spectacolul s-a dezvoltat în cadrul proiectului „NiCER – Metode Inovative de Integrare a Tinerilor Refugiați” iar actorii sunt din România, Republica Moldova, Germania, Rusia, Franța, Irak, Siria și Afganistan.

Teatru forum reprezintă acel tip de teatru care acționează ca intrument de intervenție socială.


Actorii, împreună cu spectatorii piesei de teatru, caută soluții sau modele de acțiune potrivite pentru situația prezentată.

Evenimentul, organizat de Centrul Cultural German, va avea loc la Halele Timco și face parte din expoziția Asylum, realizată de artistul german Julian Rosefeldt. Subiectul, prezentat artistic printr-o instalație video, este Imigranții.

Lucrările berlinezului – filme și instalații video – „reflectă fascinația artistului pentru realitatea cotidiană și stereotipiile, clișeele și repetițiile inconștiente care inundă cultura populară”, conform descrierii organizatorilor.

Expoziția mai poate fi vizitată până la data de 4 iulie, de marți până duminică, între orele 17.00-20.00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.