Iluminat de sărbători şi stradal, de la RATT. Ce au votat consilerii...

Iluminat de sărbători şi stradal, de la RATT. Ce au votat consilerii locali din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Cu 14 voturi pentru, consilierii locali au decis: Regia Autonomă de Transport Timișoara dispune de personal extrem de bine calificat, încât, chiar dacă nu oferă servicii de transport la standardele anului 2017, poate oferi alte servicii precum iluminatul de sărbători și iluminat stradal. Deocamdată totul este la faza de intenție de realizare a unui studiu de oportunitate.

„RATT are activitate şi în sectorul acesta electric, dispune şi de o mulţime de stâlpi inclusiv pe care sunt corpuri de iluminat, are competenţe ca nucleu, dar are capacitatea şi trebuie să şi-o dezvolte pentru a oferi şi servicii de iluminat stradal, respectiv artistic de sărbători.


În timp va trebui să vorbim despre asta. Acum avem doar un stduiu de oportunitate aprobat şi acest studiu va arăta dacă ceea ce ni se pare noua acum potrivit este oportun sau nu. Am aprobat astăzi să se facă un asemenea studiu şi dacă studiul arată ca dacă este oprtun să delegăm aceste servicii căre RATT le vom delega, desigur dacă studiul arată că este oprtun să le delegăm le vom delega. Experienţa arată, şi experienţa partenerilor noştri de la Munchen, arată că merg mai bine lucrurile dintre primărie şi societăţi din subordinea sa decât cu firme conduse de diverşi agenţi asupra cărora nu ai o relaţie de autoritate, ci numai una contractuală. Merge treaba foarte bine în relaţia cu SDm, dar nu vreau să generalizez avem firme private de care sunt foarte mulţumesc cum sunt cele care lucrează la pasaje, firma PORR firmă austriacă şi firma Sylc Con Trans, firmă românească”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.