Impact VIOLENT cu multiple victime, din cauza neacordării de prioritate. În ce...

Impact VIOLENT cu multiple victime, din cauza neacordării de prioritate. În ce stare sunt persoanele implicate

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost la un pas de tragedie, după un accident rutier puternic care a avut loc ieri, în jurul orei 17.00, la Arad. În urma coliziunii, unul dintre stâlpii de electricitate din zonă a fost rupt practic, un autoturism marca Audi intrând în el, conform aradon.ro.

Potrivit martorilor, Audi-ul se deplasa de pe strada Sportului şi dorea să traverseze intersecţia cu strada Marnei din municipiu, însă nu a respectat indicatorul care-l obliga să cedeze trecerea, chiar în momentul când, la volanul unui Opel, un şofer venea pe strada Marnei, dinspre strada Suceava, înspre Veneţiei.


După producerea impactului Opelul a fost întors pe şosea la 180 de grade, ambele autoturisme fiind serios avariate, atât în partea frontală, cât şi în lateral.

La faţa locului a sosit un echipaj al IPJ Arad, unul din pareta Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad şi o autospecială SMURD, cele trei victime primind îngrijiri medicale. „A fost trimis la locul accidentului un echipaj medical de tip B2 de la noi și un echipaj SMURD. Este vorba de trei victime, două din Opel și șoferul din Audi. Șoferul din Audi a suferit un traumatism cranio-cerebral. Cea de-a doua victimă a suferit o contuzie toracică anterioară iar cealaltă un traumatism forte treime distală la antebrațul drept, cu suspiciune de fractură. Din fericire nu vorbim de leziuni grave”, a declarat dr. Raveca Mărioara Nicoară, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, conform sursei citate anterior.

Sursa foto: arq.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.