INEDIT Singurul filtru pentru mașini din lume care elimină virușii și bacteriile,...

INEDIT Singurul filtru pentru mașini din lume care elimină virușii și bacteriile, creat într-o fabrică din Timișoara. Ce alte beneficii are

0
DISTRIBUIȚI
filtru de aer
Filtru de aer unic în lume, realizat la Timișoara.

Într-o fabrică din Timișoara s-a realizat un produs unic în lume, pe care șoferii îl vor iubi, cu siguranță. Compania Mahle a reușit să producă un filtru de aer pentru mașini care elimină chiar și virușii și bacteriile, la care au lucrat zeci de specialiști. Astfel, veți putea respira un aer curat în interiorul automobilului.

Invenția este prezentată, de miercuri până vineri, la Casa Tineretului din Timișoara. Aici are loc cea de-a treia ediție a Salonului de Invenții și Inovații “Traian Vuia”, eveniment organizat de Societatea Inventatorilor din Banat.

“Mahle produce filtre pentru automobile de zeci de ani. Însă, de circa unsprezece luni, venim pe piață cu ceva nou. Și anume, un filtru care va filtra pe lângă clasicele particule de praf și diverse organisme străine, merge până la viruși și bacterii. Cine este interesat, va putea asigura cu filtre de la Mahle un mediu steril. Filtrul este produs strict în fabrica din Timișoara. Avem o listă cu toate mașinile pentru care producem în momentul de față, cu nume, model, brand, motorizare și an de producție. Acoperim undeva la 78-79% din piața europeană, iar pe piața globală începem să creștem tot mai mult”, ne-a declarat Robert Varga, din partea companiei Mahle.

Potrivit reprezentanților firmei, filtrul de curățare a aerului din mașină Care Metix folosește tehnologia cu bandă extinsă S5. Datorită celor cinci straturi de filtrare Care Metix, filtrul realizat în fabrica din Timișoara este singurul din lume care protejează îndeplinind cinci funcții diferite.


Astfel, este eficient împotriva microorganismelor și a bacteriilor, prevenind împrăștierea lor în aerul din mașină. De asemenea, curăță în permanență aerul care intră în automobil, acționând asemenea unei bariere împotriva organismelor străine.

Totodată, oprește virușii aflați în aer, distruge sporii de mucegai, protejează împotriva polenului și a altor alergeni și are efect de odorizant, eliminând mirosurile.

Potrivit studiilor, ne petrecem cel puțin jumătate de oră pe zi în mașină, ceea ce înseamnă minim 196 de ore pe an în trafic, perioadă în care respirăm aerul din interior, cu conținut chimical periculos.

“De asemenea, în momentul în care deschidem geamul și iese aerul viciat, este posibil să intre bacteriile și alergenii din aerul din afară. Cu CareMetix nu vor mai exista astfel de probleme, deoarece filtrul curăță în permanență aerul care intră în automobilul personal”, transmit reprezentanții companiei Mahle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.