ASU Politehnica a repatriat un atacant timișorean cu experiență în Liga a...

ASU Politehnica a repatriat un atacant timișorean cu experiență în Liga a II-a. ”Am ales ce am iubit cel mai mult”

0
DISTRIBUIȚI
Marius Staicu

ASU Politehnica a confirmat astăzi primul transfer al verii. Timișoreanul Marius Staicu se alătură ”Băieților în ghete” după ce în sezonul trecut a evoluat la colega de eșalon CS Mioveni. Atacantul care a împlinit recent 30 de ani și-a dorit să revină acasă și ar fi putut ajunge inclusiv la o rivală a bănățenilor.

Staicu e primul sosit în lotul alb-violeților pentru ediția 2017-18 a Ligii a II-a. Atacantul crescut la vechea Poli vine liber de contract după un sezon petrecut la CS Mioveni sub comanda bănățeanului Alexandru Pelici. Pentru argeșeni Marius Staicu a marcat cinci goluri în 22 de apariții și a luat parte la eliminarea Stelei în Cupa României.

”Am ales ce am iubit cel mai mult, adică Politehnica Timișoara.


Am ales mai mult cu sufletul și sper să fiu sănătos și să ajut echipa aceasta minunată, cu cei mai frumoși suporteri”, a declarat Marius Staicu pentru PRESSALERT.ro. Atacantul își dorea să revină pe Bega după ce Mioveniul s-a despărțit de antrenorul Pelici: ”A contat mult și acest aspect. Sper să fie bine precum la multe dintre echipele la care am evoluat și să marchez cât mai multe goluri”. UTA și Ripensia, celelalte divizionare secunde din zonă erau alte posibile destinații pentru Marius Staicu.

În Timișoara ”Staikone” a mai evoluat pentru Calor în Liga a III-a, dar și pentru ACS Poli, club la care a fost folosit însă doar un meci în Liga I. Ulterior a fost golgheter în C pentru Caransebeș și CSM Școlar Reșița, respectiv în B pentru Metalul Reșița și CSM Rm. Vâlcea. El a mai evoluat și în eșaloanele inferioare din Spania, la CF Benlloch. Marius Staicu și-a anticipat oarecum sosirea pe ”Știința”. Înainte de meciul disputat la Timișoara în tricoul Mioveniului acesta a postat imagini cu ghete și apărători alb-violete (foto, stânga) cu însemnele Politehnicii iar după meci, deși echipa sa a câștigat, s-a salutat cu galeria gazdă.

ASU Poli se va reuni luni, 26 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.