Întâlnire la Ministerul Transporturilor pentru circulaţia vaporaşelor pe Bega. Pe cine ameninţă...

Întâlnire la Ministerul Transporturilor pentru circulaţia vaporaşelor pe Bega. Pe cine ameninţă primarul Robu cu procese

0
DISTRIBUIȚI

Noi promisiuni legate de circulaţia pe Bega cu cele şapte vaporaşe cumpătate de Primăria Timişoara, ca şi constribuţie proprie la proiectul de reabilitare a malurilor Begăi, în valoare de 50.000.000 de lei, bani de la Uniunea Europeană. Primarul Robu susţine că ordonanţa de guvern care are urma să dea liber circulaţiei pe Bega ar trebui să fie emisă în cel mult o lună de zile.

„Am fost chemaţi marţi pentru miercuri la Ministerul Transporturilor la o discuţie pe acest subiect. Am trimis delegaţia cu cei care era cazul să fie prezenţi acolo. Domnul viceprimar Dan Diaconu, directorul de la Urbanism, Magda Nicoară şi directorul RATT, Ioan Goia.


Aş fi fost şi eu personal, dar ştiţi bine că recent, acum au trecut patru săptămâni, am avut o intervenţie chirurgicală şi sunt încă în convalescenţă pentru că tăietura este foarte mare şi am contraindicaţii de deplasări cu avionul pentru că nu pot sta într-o anumită poziţi şi inclusiv variaţiile de altitudine nu sunt recomandate pe o anumită poziţie şi inclusiv variaţiile de altitudine nu sunt recomandate pe o anumită perioadă. La întâlnirea de la Ministerul Transporturilor, secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor a fost pozitiv, dar reprezentantul Ministerului Pădurilor şi Apelor a fost extrem de negativ. Eu fac apel şi la Ministerul Transporturilor să devină constructiv, pozitiv şi să nu trateze incorect acest subiect. Nu o spun cu titlul de ameninţare pentru că nu vreau să creez un conflict. Suntem la început de interacţiune. A fost primul contact între noi şi eu sunt tolerant şi deschis şi împăciuitor, dar vreau să spun că nu o să se poată scăpa de răspundere dacă ajungem să ni se ia cei şase milioane de euro pe care i-am atras pe fonduri europenec cu angajamentul că noi cumpărăm cele şapte vaporaşe. (…) Cine trebuie să emită această hotărâre, cine refuză să o emită va ajunge în instanţă cu acuze foarte grave pe care eu primarul Timişoarei le voi formula”, a declarat Robu.

O nouă întâlnire a fost stabilită pentru sfârșitul lunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.