Inundații în Timiș după o ploaie torențială. Vezi ce zonă a fost...

Inundații în Timiș după o ploaie torențială. Vezi ce zonă a fost afectată VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Sistemul de canalizare din Lugoj nu a făcut față ploii torențiale care s-a abătut asupra Timișului aseară. Pe mai multe străzi din cel de-al doilea oraș ca mărime din județ, apa a băltit ore întregi. Conform cetateanul.ro, cel mai afectat a fost blocul de pe Splaiul Coposu, acolo unde garajele de la parterul blocului au fost din nou inundate.


Situația este identică cu cea de anul trecut și din alți ani.

O altă zonă afectată serios a fost strada A.C. Popovici, unde aproape jumătate de drum a fost acoperit de ape, parte și datorită canalizării care nu mai face față precipitațiilor abundente. Pivnițele mai multor case din zonă s-au umplut până la refuz cu apă, în timp ce locatarii se chinuiau să o țină departe să nu pătrundă și în case. Pompierii au intervenit cu o motopompă, însă este departe ca situația să se remedieze rapid.

Și cartierul de pe strada Timișorii nr. 110 a fost afectat de ploi, unde s-au format la scara blocurilor adevărate iazuri. Strada Bistrei nu a fost nici ea ocolită de inundații, rețeaua de canalizare nu a mai făcut față iar apă a țâșnit pe drum.

Locuitorii de pe strada Tirol au fost și ei afectați de ploaia abundentă, curțile acestora transformându-se în mici lacuri.

Sursa foto și video: cetateanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.