Ionuț Popa, în EXTAZ și fără mustață. Tehnicianul lui ACS Poli i-a...

Ionuț Popa, în EXTAZ și fără mustață. Tehnicianul lui ACS Poli i-a făcut declarații de dragoste lui UTA după ce i-a stricat sărbătoarea FOTO

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, varianta de ”vară”. Foto: Gabriel Brezeanu

Timișorenii s-au bucurat pe teren cu micuța galerie și la vestiare pentru dublul succes cu UTA. Personajul principal al disputei, Ionuț Popa a trebuit să onoreze un pariu inedit pentru că a salvat-o pe ACS Poli de la retrogradare. Spre deliciul jucătorilor săi. În culmea fericirii tehnicianul oaspeților le-a făcut declarații siropoase arădenilor.

Ionuț Popa s-a prezentat la conferință după sărbătoarea din vestiar fără mustață. ”Sunt eu Popa, dacă nu mă recunoașteți …Le-am promis jucătorilor. Acum nu mai sunt inamicul Aradului. Țin la galeria Aradului. Vreau ca Aradul să fie în Liga 1. Azi am ținut cu Poli, dar întotdeauna țin cu Real Madrid și UTA”, a declarat Popa.

”În minutul 1 ,când au dat ei gol am spus că dau patru. Eu mă țin de cuvânt. Eu îi felicit pe arădeni, că au echipă bună. I-aș alege de aici pe Strătilă, Curtuiuș, pe Stahl în primul rând, și pe Adili prietenul meu… Pe Adi Petre nu”, a continuat tehnicianul lui ACS Poli.

”Îl felicit pe Meszar, felicit pe cei de aici pentru organizare.


Fără niciun pic de ironie țin cu UTA. Chiar dacă mă înjură. Eu nu mă supăr pe ei. Lor le place ce fac eu cu ei, dar și lor le place să strige cuvântul acela cu ”m”… Sper ca după chef să vin la prietenul meu Colin de la pub, doar țin cu UTA. Dar sunt cu sufletul la Timișoara…”, a mai spus Popa cu referire la cunoscuta simpatie pentru alb-roșii și despre suporterii ei care i-au ”urat” de toate. De altfel, actualul antrenor al lui ACS Poli nu ar spune nu unei invitații legate de posibilitatea de a-i lua locul lui Laurențiu Roșu. ”E o întrebare grea, am contract până în 30 iunie. Dacă mă vrea UTA de ce să nu discut”, a conchis Ionuț Popa. Acesta a adus aminte că situația a fost invers în acel Poli – UTA 2-4.

”Toată presa a spus că voi fi declarat antrenorul anului. Să ajungi în semifinalele Cupei, în finala Cupei Ligii, să te salvezi de la -14 puncte…”, a concluzionat Popa cu referire la sezonul său excelent.

”Eu îs alături de ei, indiferent. M-au înjurat, dar din inimă”, a fost o altă replică a experimentatului antrenor cu referire la fanii gazdelor.

Laurențiu Roșu: ”Au profitat. E diferență de valoare”

Antrenorul lui UTA a recunoscut la final că echipa timișoreană a avut un plus valoric, deși la un moment dat scorul era de ”calificare” pentru elevii săi. ”Mă așteptam că o să ne pună probleme. Echipa Timișoarei a fost de la început o echipă favorită în această dublă. Asta s-a și întâmplat. Am pierdut primul meci cu 2-1 și chiar și așa aveam șansa noastră. Am început bine, am înscris primii. Când dominam jocul am primit primul gol, a venit și al doilea al lor. Asta a făcut să ne taie elanul pentru că eram într-un moment bun, în care credeam în promovare. Cei de la Timișoara au profitat de greșelile noastre. Trebuie să recunoaștem că au fost mai buni decât noi. Îmi pare rău de băieți pentru că au făcut un efort fantastic. Diferența de valoare a fost destul de mare. Noi am terminat meciul cu cinci jucători sub 21 de ani. Situația ne-a adus să nu putem lupta de la egal la egal”, a spus și Laurențiu Roșu. Tehnicianul arădenilor nu s-a împăcat cu Popa, spunând că nu mai vorbește cu acesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.