Liberali bănățeni, pe lista candidaților pentru funcții de conducere în PNL. Vezi...

Liberali bănățeni, pe lista candidaților pentru funcții de conducere în PNL. Vezi ce domeniu vizează Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Termenul pentru depunerea candidaturilor la posturile de vicepreședinte al Partidul Național Liberal a expirat astăzi, iar formațiunea a anunțat, prin intermediul unui comunicat, cine sunt cei care vizează această funcție.

Astfel, primarul Timișoarei și liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, și-a depus candidatura pentru postul de prim-vicepreședinte pe partea de „mediu de afaceri și societate civilă”, unde îl are drept unic contracandidat pe Iulian DUmitrescu, senator de Prahova.

Un alt bănățean, Marcel Vela, fost primar în Caransebeș și acum senator, vizează funcția de vicepreședinte pe domeniul „administrație, ordine publică și siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională”, în timp ce deputatul Ben-Oni Ardelean candidează pentru postul de vicepreședinte pe domeniul „justiție și drepturi cetățenești”.


De asemenea, deputatul Marilen Pirtea vizează funcția de vicepreședinte pentru „educație, cercetare, tineret și sport, cultură, culte, minorități”.

În cadrul Congresului PNL din 17 iunie, cu participarea a 5.000 de delegați, vor fi organizate alegeri pentru președinția Partidului Național Liberal, prin vot asupra moțiunilor prezentate de candidați, precum și pentru președinții Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori.

În cadrul Consiliului Național din 18 iunie vor fi aleși cei 4 prim-vicepreședinți, 16 vicepreședinți și 16 membri ai Biroului Executiv, trezorierul PNL, precum și membrii Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori. Potrivit Statutului PNL, secretarul general al PNL va fi ales în cadrul Consiliului Național la propunerea președintelui PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.