Mii de persoane la spectacolul aviatic de zile mari de la Aeroportul...

Mii de persoane la spectacolul aviatic de zile mari de la Aeroportul Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-288776969">
spectacol aviatic
Spectacol aviatic la aeroportul din Timișoara.

Mii de persoane de toate vârstele au luat cu asalt, sâmbătă seara, Aeroportul Internațional Timișoara. Aici a avut loc cea de-a patra ediție a celui mai mare spectacol aviatic din vestul țării.

De altfel, traficul a fost aproape paralizat ore întregi pe Calea Lugojului, spre aeroport, din cauza numărului mare de persoane care au venit să admire Timișoara Air Show 2017.

Începând cu ora 19.00, pe cer au evoluat piloţii Forţelor Aeriene Române care au fost prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. De asemenea, piloţii de la Formaţia ASALT au făcut acrobaţii, iar în premieră a fost prezent şi singurul avion biplan de acrobaţii din România, Skybolt of Romania.

Punctul de atracție al ediției din acest an a spectacolului aviatic au fost Iacării Acrobaţi, care au evoluat alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care este o adevărată legendă a acestui sport.

Un show de excepție a făcut și pilotul timișorean Sorin Bochiș, care a impresionat publicul prezent la aeroportul timișorean. De asemenea, participanții au putut admira și un spectacol pirotehnic, la finalul evenimentului.

După acrobațiile realizate în aer, spectatorii au asistat la un show incendiar cu formaţia „tribut AC/DC”, The Rise of The City King (The R.O.C.K) din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.