Moonlight Breakfast, una din puținele trupe românești care a reușit să se...

Moonlight Breakfast, una din puținele trupe românești care a reușit să se impună pe piața muzicală internațională, va susţine un concert la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Moonlight Breakfast va susţine un concert la Timişoara

Moonlight Breakfast, una din puținele trupe românești care a reușit să se impună pe piața muzicală internațională, va susţine un concert extraordinar la Timişoara în data de 16 iunie, la Vineri 15.

Moonlight Breakfast a debutat in forţă, cântând direct în deschiderea concertului Jamiroquai din România. Succesul răsunător pe care l-au avut în faţa a peste 35.000 de oameni, i-a propulsat rapid pe cele mai importante scene muzicale din România şi din străinătate.


Caracterizați printr-un stil retroelectro cu influențe de soul, electro, beat, nu-jazz și swing, Moonlight Breakfast sunt cunoscuți publicului larg pentru albumul de debut Shout, iar pe parcursul anillor trupa a împărţit scena cu artiști precum Hurts, Parov Stelar, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck sau Daddy G de la Massive Attack. Anul trecut, trupa şi-a lansat cel de-al doilea album, Time. Una din cele mai interesante apariţii a trupei în zona noastră a avut loc în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului Music Travel (desfăşurat la Herneacova), unde în urma unei furtuni care a dus la o pană de curent, trupa a avut un recital acustic inedit întâmpinat cu aplauze furtunoase de spectatorii prezenţi la faţa locului.

Multi-instrumentiști talentați, artişti compleţi, Moonlight Breakfast sunt Bazooka – Producător, percuţionist, keys, sampler, clarinet, Adita – percuţie, chitară, bass, sampler, Christie – vocal, keys, sampler, Dan (Les Ateliers Nomad) – Artist Visual. Concertul formaţiei Moonlight Breakfast va avea loc de la ora 20.30 iar în deschidere va mixa Le Epocs. Costul unui bilet de intrare înainte de eveniment este 30 lei, iar în ziua concertului 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.