Muzică şi atmosferă prietenoasă la cea de-a doua ediţie a festivalului Launmomentdat...

Muzică şi atmosferă prietenoasă la cea de-a doua ediţie a festivalului Launmomentdat în parc VIDEO și FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-971600216">
Cea de/a doua ediţie a festivalului Launmomentdatînparc se desfăşoară în Parcul Poporului

Cea de-a doua ediţie a evenimentului „Launmomentdat în parc” a început vineri seara în Parcul Poporului, loc unde muzica și atmosfera bună s-au simțit de departe, reunind comunitatea la un picnic electronic. Au fost prezenți copii, elevi, studenți și părinți, care au dansat împreună sub un cer lin. Noaptea, festivalul s-a mutat la after-party, în Aethernativ și Cuib d’Arte. Atmosfera a fost întreţinută de Mr. Goju, Roboțel, Alur Duvaal, Tudor, Zero și Inflex.

Petrecerea de vis de la piscină organizată de Undertheivy, a ținut publicul la dans sub iederă până dimineața, având ca și invitați pe jozif și Dargo.  Sâmbătă, spectacolele din timpul zilei au fost susținute de Teatru Labirint Asylum și Unfold Motion. De la ora 21:30,  cinefilii, s-au strâns pe pături și în hamace ca să vizioneze filmul Usturoi. În încheiere, Auăleu a prezentat piesa “Men Sana in Corporatist Sano”, la lumina unei frontale și câtorva telefoane ale spectatorilor. Spectacolele au fost un real succes și au unit sute de persoane în jur.

Pe scenele festivalului au urcat artiștii Sandrino, Dubapest Hifi, Mighty Boogie, Punu, Von Bruber și High Kulture. Duminică, discoteca începe de la ora 14:00. Programul este pus la cale de Viniloteca și Hanging Around with Mihu, Silvana & OCVCP. Scena aceasta a adus mai aproape artiștii și colecționarii de muzică, de comunitatea locală, care au dansat desculți pe iarbă. Scena Botanica va lua viață începând cu ora 17:00, cu seturile de muzică ale lui Ulises și Sonophone. Apoi, vom fi încântați de concertele trupelor BAB și Karpov Not Kasparov.

Astăzi programul include trei spectacole de teatru. Două fiind de la ora 16:00, Cartea cu Povești susținută de copiii din centrele de zi Blythswood și Teatru Asylum Labirint, iar de la ora 19:00 Auăleu revine în parc cu celebra piesă HUOOOOO!!! Proiecția de film din această seară este Happy Feet 2, de la ora 21:30.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.