O femeie a născut în autospeciala SMURD care o transporta către spital....

O femeie a născut în autospeciala SMURD care o transporta către spital. Care este starea copilului

0
DISTRIBUIȚI

Un băiețel, nerăbdător să ajungă pe lume, nu a mai așteptat să ajungă la spital și s-a născut pe drumul către instituția medicală. Trei paramedici din cadrul SMURD, de la Curtici, au ajutat la nașterea acestuia, în momentele când femeia însărcinată era transportată pe drumul dintre localitatea menționată anterior și Spitalul Matern din Arad.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, potrivit celor de la aradon.ro.


Paramedicii care au ajutat fericita mamă la naștere sunt plutonierii majori Bogdan Gligor, Marian Stancu și Lucian Bradea.

„În data de 19 iunie, modulul SMURD al punctului de lucru Curtici, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, a solicitat să transporte către Spitalul Matern, de la domiciliul din localitate, o tânără de 20 de ani însărcinată. Echipajul a preluat pacienta în jurul orei 0.45 minute. După 10 km, la ieşirea din localitatea Şofronea, pacientei i s-a declanşat naşterea. Cei trei paramedici, plt.maj Gligor Bogdan, plt.maj Stancu Marian, plt.maj Bradea Lucian, au oprit autospeciala, au solicitat sprijin dispeceratului pentru a li se trimite o ambulanţă cu medic. Până la sosirea medicului, paramedicii au executat toate măsurile procedurale astfel încât naşterea s-a desfăşurat în condiţii bune, iar pacienta de 20 de ani a adus pe lume un băiat sănătos. Copilul şi mama au fost predaţi medicului pentru a fi transportaţi la Spitalul Matern”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, potrivit sursei citate anterior.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.