OFICIAL Cristi Bud a devenit al nouălea jucător transferat de ACS Poli...

OFICIAL Cristi Bud a devenit al nouălea jucător transferat de ACS Poli în această vară. Pe ce perioadă a semnat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: PoliTimișoara / Facebook

Dat de câteva zile sigur la ACS Poli, după ce a recunoscut că e ca și înțeles cu gruparea timișoreană, Cristi Bud a semnat în cele din urmă. Atacantul în vârstă de 32 de ani a fost convins să evolueze în următoarele două sezoane pentru gruparea timișoreană din Liga I.

Cristian Bud vine după un sezon reușit la CFR Cluj.


Deși nu ar fi îndeplinit criteriul vârstei amintit de primarul Timișoarei, chiar Nicolae Robu se lăuda că l-a convins pe atacant să vină oficial în Banat și ca jucător. Atacantul a îndeplinit clar un alt criteriu vizat, marcând anul în ediția 2016-17 13 goluri pentru ardeleni. Bud are 148 de meciuri jucate în Liga I, campionat pe care l-a câștigat de două ori în carieră.

Atacantul originar din Baia Mare a fost dat ca țintă pentru ACS Poli aproape în fiecare pauză competițională din ultimele sezoane. Zvonurile au circulat mai ales că acesta stă alături de familie în Timișoara și a fost prezent în multe rânduri la jocurile grupării de pe Bega, inclusiv la returul barajului cu UTA de la Șiria, când a intrat pe teren pentru a-și felicita viitorii colegi. Conform gsp.ro Bud a ales Timișoara deși ar fi avut inclusiv opțiunea Mouscron (Belgia) și ar putea fi ultima mutare a verii pentru bănățeni.

Bud e al nouălea jucător adus sub comanda lui Ionuț Popa în această vară. Ceilalți opt sunt: Alex Munteanu, Valentin Crețu (ambii ex-Gaz Metan), Ștefan Covalschi (Afumați, L2), Cristian Melinte (Chiajna), Gabriel Vașvari (Botoșani), Alex Ciucur, Alexandru Țigănașu (ambii Poli Iași) și Miguel Bianconi (Mogi Mirim). Toți au sosit din postura de jucători liberi de contract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.