OFICIAL Sorin Brîndescu a renunțat la postul de antrenor principal la ASU...

OFICIAL Sorin Brîndescu a renunțat la postul de antrenor principal la ASU Politehnica. Negocieri avansate cu un nou tehnician

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu

ASU Politehnica a anunțat astăzi în mod oficial despărțirea de Sorin Brîndescu. Fostul ”principal” ar putea rămâne totuși în club pe o altă funcție. Conducerea ”Băieților în ghete” discutaseră deja cu Viorel Moldovan, tehnician care însă nu va da curs ofertei. În schimb, echipa alb-violetă din Liga a II-a se află în negocieri avansate cu un alt antrenor.

Sorin Brîndescu nu a mai dorit să continue pe banca ”Băieților în ghete” după primul sezon în B.


Tehnicianul timișorean i-a promovat pe Cristi Gălan și compania din Liga a IV-a până în eșalonul secund. ASU Poli a înregistrat în total 49 de victorii și nouă remize din 85 de meciuri sub comanda sa. Brîndescu a făcut pasul înapoi și are o nouă ofertă din partea clubului susținut de suporteri, cea de a fi coordonator al Centrului de copii și juniori, ofertă pe care, conform druckeria.ro, acesta o studiază în următoarele zile. În prezent șeful pepinierei e antrenorul Iulian Prodana.

”Sigur, noi ne-am dori ca Sorin să continue în club, are o experiență importantă, încă de la începutul proiectului legată de tot ce se întâmplă aici”, a spus managerul sportiv Marius Cociu, pentru PRESSALERT.ro.

”Moldo-gol” a spus nu

Conducerea lui ASU Poli purtase deja discuții cu Viorel Moldovan pentru ca fostul internațional să preia echipa. Acesta chiar sosise în urmă cu o săptămână la Timișoara și a vizitat baza de pregătire, totul s-a blocat însă când a fost vorba de partea financiară. După ce a stat o perioadă pe gânduri Moldovan a răspuns că nu poate veni din cauza lipsei unui buget care i-ar permite să construiască o echipă cu șanse reale la promovarea în Liga I.

ASU Politehnica a contactat între timp alți antrenori. Cu unul dintre aceștia e aproape de finalizarea unei înțelegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.