Oxigen pentru şoferi: rută nouă deschisă între Iulius Mall şi strada Demetriade....

Oxigen pentru şoferi: rută nouă deschisă între Iulius Mall şi strada Demetriade. Anunţul primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru şoferii care se plâng de ambuteiajele din trafic din zona Iulius Mall. Închiderea Pasajului Popa Şapcă pentru reamenjarea zonei a creat mari dificultăţi şoferilor care circulau prin zona centrală.

Apogeul a fost atins săptămâna trecută, când Pasajul Jiul a fost închis vreme de mai multe zile. Timişorenii au stat la cozi kilometrice pentru a ajuns la destinaţie, însă, în weekendul trecut traficul prin Pasajul Jiul a fost reluat.


Primarul Nicolae Robu a venit acum cu o nouă veste bună.

„E gata noul tronson din Inelul 2, între zona Iulius Mall-Open Ville şi strada Demetriade, porţiunea din vecinătatea străzii Baader. Folositi-l! Felicitări și mulțumiri, Sylc Con Trans, firmă excelentă, executantul lucrării Pasajul Popa Șapcă. Felicitări și mulțumiri, Direcția Edilitară a Primăriei Timișoara! Dragi timișoreni, vă asigur, încă o dată, că facem tot ce ne stă în putință pentru modernizarea accelerată -în forță, cum îmi place mie să spun!- a orașului nostru! La toamnă, vom fi la un cu totul alt nivel! Și vă mulțumesc din suflet, pentru înțelegere și suport”, a scris primarul Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.