Patricia Kaas a dedicat una din melodiile ei din concertul de la...

Patricia Kaas a dedicat una din melodiile ei din concertul de la Timişoara victimelor de la Bataclan FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Patricia Kaas a susţinut un concert extraordinar în Parcul Rozelor din Timişoaraatricia Kaas

Deşi preţul biletelor la concertul susţinut de Patricia Kaas luni seara în Parcul Rozelor din Timişoara nu a fost tocmai mic – între 80 şi 300 de lei – fanii binecunoscutei artiste franceze s-au aşezat cuminţi la coadă pentru a intra la acest spectacol, evenimentul fiind unul memorabil pentru cei care sunt îndrăgostiţi de stilul muzical abordat de solista care este cunoscută mai ales datorită hitului „Mademoiselle chante le blues“. Spre deosebire de alte concerte desfăşurate în aceeaşi locaţie, de această dată sunetul a fost unul impecabil, iar show-ul de lumini care a fost adaptat stilului interpretat de Patricia Kaas a adus un plus de şarm serii.

Printre melodiile care au răsunat pe parcursul recitalului s-au numărat „La langue que je parle”, „Ma tristesse est n’importe où”, „Kennedy Rose”, „Les hommes qui passent”, „Mademoiselle chante le blues” sau „Sans tes mains”. Remarcabilă a fost şi prestaţia instrumentiştilor artistei, care au fost chemaţi la bis în cor de către public, momentele în care aceştia au executat „improvizaţii“ fără voce fiind aplaudate la unison de către cei prezenţi. Publicul a fost deosebit de timid la început, dar la finalul concertului s-a dezlănţuit din plin, astfel încât show-ul a fost unul „corect“.

Una din melodiile care s-au regăsit în playlist-ul artistei a fost dedicată victimelor atentatelor teroriste de la Bataclan din noiembrie 2015. „Trebuie să trăim cu speranţa. E tot cea ce ne-a rămas“, a declarat artista pe scena din Parcul Rozelor.


Printre piesele cântate de artista franceză s-a numărat şi Adele, o baladă inclusă pe cel mai recent material discografic al Patriciei Kaas, povestea unei adolescente căreia mama sa îi explică lupta femeii într-o lume a bărbaților.

Concertul Patriciei Kaas de la Timişoara a adus o bucurie intensă amatorilor de muzică francofonă, iar cele două bisuri de la final au avut darul de a crea o stare de bine în rândul publicului, care a umplut pe trei sferturi spaţiul de concerte din Parcul Rozelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.