Pe pista de biciclete de pe malurile Begăi, mai ceva ca în...

Pe pista de biciclete de pe malurile Begăi, mai ceva ca în junglă. Cum face un biciclist haz de necaz VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Pistele de biciclete moderne pe malurile Begăi, realizate din bani europeni fac parte din atracţiile Timişoarei, un oraş căruia i s-a dus faima la nivel naţional că nu e nici pe departe un loc prietenos pentru iubitorii de mişcare pe două roţi.


Iar dacă prin centrul oraşului plimbările cu bicicletele sunt interzise, teoretic, acestea sunt permise pe malurile Begăi. Totul depinde însă de zona prin care alegeti să mergeţi, căci riscaţi să vă treziţi într-o adevărată junglă.

În zona Podului Modoş vegetaţia nu a fost tăiată şi ajuns la peste doi metri înălâţime, blocând accesul pe pistă. Un timişorean a filmat parcurgerea traseului de biciclete din zona cu pricina făcând haz de necaz şi spunând că Johnny Weissmuller ar fi putut filma pelicula Tarzan chiar în tufele de lângă Freidorf. Amintim că proiectul de reabilitare a malurilor Begăi a costat 50.000 de lei bani de la bugetul Uniunii Europene. Cât priveşte plimbarea şi comentariile timişoreanului, acestea pot fi vizualizate în videoclipul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.