ACS Ghiroda e cu un picior în Liga a III-a după prima...

ACS Ghiroda e cu un picior în Liga a III-a după prima manșă a barajului cu Inter Petrila. Când are loc returul de pe terenul campioanei Timișului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Campioana Ligii a IV-a Timiș revine cu un avantaj de la Lonea după turul barajului de promovare în C. ACS Ghiroda a învins-o în deplasare pe Inter Petrila, campioana județului Hunedoara, scor 2-1. Alex Baranyi și Emanuel Pătrașcu au marcat golurile echipei pregătite de Vlad Bura.

Ghiroda a revenit într-un joc de baraj la trei ani distantă de la ”pățania” cu Industria Galda (AB). De această dată cu Paul Codrea în conducere și cu experimentatul Leonard Naidin în teren, timișenii au încercat să risipească încă de azi emoțiile promovării.


Cel mai cunoscut nume de la Inter Petrila e ex-jiulistul Iosif Kalai, golgheter în acest sezon.

În minutul 40 atacantul Alex Baranyi a deschis scorul printr-un șut de la distanță și a stabilit scorul la pauză. Lucrurile mergeau foarte bine pentru oaspeți și în partea secundă a jocului. La doar opt minute de la reluare Pătrașcu a punctat pentru 2-0 în urma unei lovituri libere. Pentru gazde avea să marcheze tot un component al bănățenilor. În prelungiri Mancaș a lovit greșit balonul și a trimis în proprie poartă, stabilind totodată și scorul final.

ACS Ghiroda a început jocul în formula: Dubou – Firuț, Stefanovici, Gavriluță, Damian – Mancaș, Gaidoș, Naidin, S. Budur – Baranyi, Pătrașcu.

Returul e programat sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, pe arena renovată a timișenilor, ”Emilian Pavel”, din Ghiroda.

Caransebeșul, cu Alexa în teren, nu a putut evita eșecul

În mod surprinzător Dan Alexa a ales să încalțe din nou ghetele de fotbalist pentru a evolua pentru Viitorul Caransebeș, câștigătoarea D-Caraș. Echipa din Banatul Montan a cedat însă, scor 1-2, în fața campionilor din Alba, Șurianu Sebeș, în meciul tur al barajului de C, disputat pe teren propriu. Golul gazdelor a fost marcat de Dan Șandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.