PRESSALERT te trimite la Rock La Mureş. Vezi cum poţi câştiga invitaţii...

PRESSALERT te trimite la Rock La Mureş. Vezi cum poţi câştiga invitaţii la festival

0
DISTRIBUIȚI
Printre numele anunţate pentru festivalul Rock la Mures se numără şi legendara formație Sigue Sigue Sputnik

Festivalul Rock la Mureş, una din primele manifestări „open-air“ de acest gen din ţara noastră, a luat naştere în vara anului 2002, la iniţiativa a doi pasionaţi de muzică, Helmuth Jost şi Nicolae Buda („Nita“), iar pentru ediţia din acest an organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru melomanii din întreaga ţară.

Printre numele anunţate pentru evenimentul care va avea loc în perioada 16 – 17 iunie la Periam – Port se numără şi legendara formație Sigue Sigue Sputnik, care va susţine un recital în premieră în România. Înființată în 1982 la inițiativa lui Tony James (fostul basist Generation X), trupa a devenit celebră în întreaga lume graţie single-ului „Love Missile F1-11″ care a apărut în luna februarie a anului 1986. Albumul de debut „Flaunt It“ a cuprins câteva reclame inserate între melodii şi a repurtat succes. Sigue Sigue Sputnik a devenit un fenomen al genului, în care este vorba nu doar despre rock and roll, dar și despre look și mișcare scenică, despre efecte vizuale și multă culoare. Un alt nume prezent la ediţia din acest an a festivalului este trupa olandeză Dope D.O.D. care pune în muzică linii vocale puternice pe beat-uri agresive. Grupul este compus din MC Skits Vicious & Jay Reaper și DJ Dr. Diggles. Soundul Dope D.O.D. aduce o linie nouă de hardcore hip-hop ce îmbină stiluri clasice cu sunete electronice (dubstep, trap, drill) intr-un mix unic.


După lansarea videoclipului lor de debut “What Happened” în 2011, cu aproape 22 de milioane de vizionări pe YouTube, cariera lor internațională a demarat. Dope D.O.D. au împărțit de-a lungul timpului scena cu Cypress Hill, Method Man, Redman, Snoop Dogg, KoRn, Limp Bizkit, Die Antwoord, A $ AP ROCKY, Onyx, Skrillex, Danny Brown etc.

Departe de gălăgia orașului, de poluare și de problemele din cotidian vă așteaptă două zile de festival cu trei scene și peste 150 de artiști, precum și activități alternative care să reprezinte o adevărată escapadă din cotidian, într-un peisaj excepțional. Atari Teenage Riot, Fernanda Martins, Jinjer, Jamaram, Hamatom, Implant pentru Refuz, Haos și Basska, Centrifug, K-MEL și sMashUp sunt artiștii deja confirmați, cărora li se alătură noi nume din aria muzicii de calitate. R.O.A., Tesco Disco, Pneumatix sunt doar primii dintre cei care vor face un show de zile mari la festivalul Rock la Mureș. Lista artiștilor este completată de: Jigga, Noxius, B:Hex, Real Onez, KuKila & Mc Teo, precum și trupe și artiști locali, naționali sau din străinătate: Relative (Cluj-Napoca), Grave for Sale (Timișoara), B-ton (Arad), Death Before Digital (Austria), GOT-X (Bârlad), D.O.D (Drink or Die, Serbia) dar și Kazah, Proton Blast, Kevlar, Hiper Diy A, D-pression, Muh’Fucka, H.L., D-tone, Cips Toben, Marduk, Mutu, Clarck, Fly, Jon, Braia, Toben, Colin Klix, Altered, Core Corp, Prv, Rntk, T.S. Abonamentele Rock la Mureș se pot cumpăra online pentru doar 75 de lei. Biletul include și camping.

PRESSALERT.ro îți oferă șansa de a câștiga patru abonamente de o persoană valabile pentru ediția din acest an a festivalului Rock La Mureş. Cei care doresc să intre în concurs trebuie să dea like paginii de Facebook a PRESSALERT și să se înscrie la Newsletter, iar apoi să trimită un mail pe redactia@pressalert.ro cu subiectul „Concurs Rock La Mureş“, care să conțină numele contului de Facebook și adresa de mail înscrisă pentru newsletter. Înscrierile se pot face până în data de 14 iunie, la miezul nopții, urmând ca joi, 15 iunie, să fie anunțați câștigătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.