Prim-ministrul Sorin Grindeanu, mesaj de rămas-bun pe Facebook. Ce îi urează noului...

Prim-ministrul Sorin Grindeanu, mesaj de rămas-bun pe Facebook. Ce îi urează noului premier Mihai Tudose

0
DISTRIBUIȚI

Mesaj de rămas-bun al primului prim-ministru bănățean din istoria României, Sorin Grindeanu, al cărui manadat de şef al guvernului a încetat după ce moţiunea de cenzură depusă de PSD la adresa sa a fost votată de majoritatea parlamentarilor.


Grindeanu a postat pe Facebook un text prin care anunţă că nu regretă comportamentul său din timpul crizei politice şi că dacă ar fi să se întoarcă în timp, ar lua totul de la capăt.

„Pentru mine, aceste șase luni au fost o experiență importantă, o lecție de viață pe care mi-am însușit-o și care știu că-mi va folosi în viitor. Le urez viitorului premier, Mihai Tudose, și echipei sale, mult succes. Le mulțumesc încă o dată românilor pentru încrederea pe care mi-au arătat-o și pentru mesajele de susținere din ultima perioadă. Fiecare mesaj mi-a dat energie, dar mi-a arătat și că am o mare răspundere față de cei care mă susțin. Voi continua să fiu același om corect, transparent și care își face datoria până la capăt în mod onest. Vă spun și acum că, dacă m-aș întoarce o lună sau două în timp, aș alege același drum. Chiar dacă a fost cel mai dificil dintre toate drumurile pe care le puteam alege”, a scris Grindeanu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.