Premierul Sorin Grindeanu vine la Timișoara. Mesaje de susținere din partea unor...

Premierul Sorin Grindeanu vine la Timișoara. Mesaje de susținere din partea unor membri PSD Timiș

1
DISTRIBUIȚI

În plină criză politică, premierul Sorin Grindeanu revine „acasă” pentru a participa la Comitetul Executiv Județean al filialei PSD, care va avea loc sâmbătă.

„Premierul Sorin Grindeanu vine acasă la Timişoara! Vine acolo de unde a pornit! La ora 13,00 va avea loc Comitetul Executiv Judeţean! Timişoara, Timişul pot să fie alături de Premierul lor, de Premierul României! Să nu îl lasam pe Dragnea să caştige! Malefic şi fără scrupule ne fură ţara noastră şi a copiilor noştri! Să-l asteptam pe Sorin Grindeanu, mâine, la sediul PSD! Să ne uităm în ochii lui şi să-i dăm tăria de care are nevoie pentru a salva România de Dragnea! Acum pot câştiga românii! Nu e cale de întoarcere! Cu sau fără Sorin Grindeanu premier, România trebuie să se scape de Dragnea şi acoliţii lui!”, a scris purtătorul de cuvânt Lucian Ursulețu, demisionar din PSD, pe pagina sa de Facebook

Un alt mesaj de susținere a apărut chiar pe pagina de Facebook a PSD Timiş,din partea primarului Claudiu Coman, de la Sânandrei.

„Excluderea premierului Sorin Grindeanu din Partidul Social Democrat reprezintă o acțiune de neînțeles, una lipsită de orice sens.


Decizia luată de Liviu Dragnea nu are nicio logică, este o tentativă de asasinare politică a premierului pe care cu puțin timp în urmă îl lăuda. Îl cunosc pe Sorin Grindeanu de mulți ani, am lucrat împreună, am câștigat alegeri împreună și nu înțeleg nici acum care este motivul excluderii. Argumentele oferite de Liviu Dragnea se lovesc de nulitate, pentru că performanța guvernamentală și politică a lui Sorin Grindeanu nu îi oferă lui Dragnea motive reale. Îl susțin pe Sorin în orice împrejurare, convins fiind că este cea mai bună soluție de premier și, dacă își dorește, de ce nu și pentru PSD”, a transmis acesta.

Secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, a explicat pentru PRESSALERT.ro că în interiorul PSD Timiş se poată discuţii pentru stabiliarea unei date la care să se întrunească Comitetul executiv judeţean, for care ar urma să discute deciziile luate în CEx zilele trecute. Deocamdată nimic oficial nu a fost însă stabilit.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.