Primarul Robu NU renunţă la interzicerea rolelor şi a trotinetelor prin centru....

Primarul Robu NU renunţă la interzicerea rolelor şi a trotinetelor prin centru. Cum îi jigneşte pe cei care contestă interdicţia

0
DISTRIBUIȚI

Circulaţia pe role, skateboard-uri şi trotinete va fi interzisă prin centrul Timişoarei. Proiectul ar fi trebuie să fie supus la vot în plenul de marţi al Consiliului Local Timişoara, însă primarul Nicolae Robu a decis retragerea acestuia de pe ordinea de zi, pentru organizarea unei consultări publice. Măsura a venit după ce pe Facebook au fost anunţate două proteste ale celor care erau nemulţumiţi de viitoarea interdicţie.

Robu susţine însă că nu renunţă la ideea sa şi că mii de cetăţeni ai Timişoarei nu merită să se plimbe stresaţi prin zona centrală pentru simplul fapt că mulţi din cei care se plimba cu trotineta, cu rolele sau cu skateboard-ul prin centru sunt „mânați în luptă doar de dorința de a epata, să-și poată face damblalele”.

„Eu nu dau înapoi, să fie clar! Am retras proiectul de HCL de pe ordinea de zi nu pentru că aș avea vreo îndoială că ce vrem să facem e bine și e necesar, ci pentru că dacă se dorește o dezbatere publică pe temă, eu am obligația legală să o organizez.


Iar pentru mine, legea este sfântă! Interesant este -a câta oară?!- că „indignații” vocali nu sunt niciunul (!!!) utilizatori de mijloacele vizate, nici părinți de utilizatori, ci aceeași mixtură de frustrați, cârcotași, oponenți politic etc. -categorii în bună măsură suprapuse-, ca de obicei. (…) a fost suficient să se vorbească despre interdicție și s-a putut fără ele, fără ca cineva să fi văzut șuvoaie de lacrimi pe străzile orașului! În schimb, mii și mii de timișoreni s-au plimbat liniștiți, bucurându-se plenar de zonele nepereche dedicate pentru așa ceva ale dragului lor oraș! Mii și mii, până către ora 23! Eu pe acești timișoreni îi reprezint, pe cei mulți și tăcuți în bunul lor simț! Iar dacă pentru binele acestora trebuie să înfrunt cârcotași, frustrați, oponenți politic -o spun din nou: categorii în bună măsură suprapuse-, o fac cu plăcere!”, a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.