Primarul Robu, răspuns TUPEIST legat de numirea consilierilor săi în consilii de...

Primarul Robu, răspuns TUPEIST legat de numirea consilierilor săi în consilii de administraţie. De ce nu dă explicaţii

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, răspuns tupeist cu privire la numirea unor consilieri personali de-ai săi, dar și a președintelui PMP Timiș, Radu Șumălan, în consilile de administrație ale Societății Drumuri Municipale, Colterm și Regiei Autonome de Transport Timișoara, după ce mandatele foștilor membri au expirat. Întrebat dacă există o împărțire între partide pe funcții, Robu a explicat că nu are de ce să se justifice.

„Nu este nicio politizare, este o numire în strict acord cu legea a unor persoane pe pozițiile devenite vacante până la oragnizarea concursului. Noi lucrăm în strict acord cu legea. Concursurile vor fi organizate în cel mai scurt timp, dar asta înseamnă vreo patru sau cinci luni probabil pentru că procedurile de concurs iau ceva timp.


Trebuie să se facă o evaluare de către o firmă specializată în recrutare. Această firmă trebuie să fie contractată, ea dă undă verde pentru unii sau alții dintre candidați în funcție de condițiile cerute de lege și de probele de evaluare, nu știu detalii, și abia după aceea se poate trece la concursul proriu-zis pentru ocuparea posturilor. E vorba de luni de zile în care aceste societăți trebuie să poată funcționa normal cu consilii de administrație și atunci noi numim interimari Nu este nicio înțelegere, nu am avut nicio intâlnire de discuții, pur și simplu am numit niște oameni care în care avem încredere că vor face față acestui mandat interimar. Nu este nimeni prezent acolo cu titlul pe care îl are nici în profesie și nici în viața politică în altă parte. Este cetățeanul Șumălan, care are drepturi egale care e cot la cot în orice. Nu îmi pierd vremea cu discuții pe acest subiect. Legea dă dreptul AGA să numească membri în consiliile de administrație cu titlu interimar”, a spus primarul.

Detalii legate de împărțirea locurilor din consiliile de administrație puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.