Primarul Robu se confesează. Care e arma secretă care îl ajută să...

Primarul Robu se confesează. Care e arma secretă care îl ajută să treacă peste atacurile la care este supus zilnic

3
DISTRIBUIȚI

Este atacat din ce în ce mai des de PSD Timiş, dar şi de timişoreni fie pentru că nu a realizat anumite proiecte, fie că, din contră, s-a grăbit să implementeze simultan mai multe investiţii producând disconfort cetăţenilor din Timişoara. Cel mai elocvent exemplu în acest sens este situaţia de săptămâna trecută, când traficul prin capitala Banatului a devenit un coşmar din cauză că Pasajele Jiul şi Popa Şapcă au fost închise simultan pentru lucrări. Vorbim despre primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care spune că nu se lasă demoralizat de critici. Ce metodă foloseşte primarul pentru a trece peste răutăţile zilnice puteţi afla mai jos.

„Am promis că voi schimba în bine, în forţă, Timişoara.


Şi am schimbat-o în bine în forţă în primul mandat şi am promis că o voi schimba în bine în forţă şi în mandatul doi. Şi mă ţin de cuvânt. Schimb Timişoara în bine în forţă în continuare şi am suportul cetăţenilor, dar un suport foarte solid. Veniţi cu mine prin oraş şi veţi vedea. Eu aşa mă încarc să fac faţă. Mulţi oameni mă întreabă: domnule primar, sunteţi foarte tare. Cum rezistaţi la atâtea mizerii, la atâtea injurii care vi se aduc, calomnii şi aşa mai departe. Ştiţi care e răspunsul? Când fac o plimbare prin oraş uit de toate mizeriile, sunt încărcat pozitiv încât fac faţă la nu ştiu câte alte mizerii care vin şi ştiu că vin. Când mă duc şi mă uit la un obiectiv pe care l-am făcut sunt încărcat pozitiv încât pot să mă iau la trântă cu oricine. Asta este satisfacţia. Satisfacţia mea constă în ceea ce las în urma mea şi în percepţia pe care văd că o am la cetăţeni. La cei mulţi, evident. Nu există zi la traversarea Pieţei Victoriei să nu fac o mulţime de poze cu cetăţeni de toate vârstele de la copii şi până la pensionari. Nu există zi. Nu mai vorbesc de vorbe de bine şi de strângeri de mână. A, că mai există câte unul care mai şopteşte că ne-ai umplut de semafoare sau ai blocat oraşul, aceştia sunt foarte rari şi eu le zâmbesc şi lor”, a declarat Robu.

3 COMENTARII

  1. Sper sa isi primeasca un suport pest bot acest inganfat senil. Ar putea sa vorbeasca mai putin si sa rezolve probleme adevarate ale orasului. A blocat orasul si a dat vina pe viaducte. Va avea o surpriza de proportii cu viaducte se va circula la fel.

  2. Da’ cu transportul in comun nu incerci, dom’ primar? Sa te duci mata de-acasa pana la posta cu troleibuzul, apoi cu 40 pana pe calea Aradului, si sa vezi cat iti ia, cat stau masinile la cap de linie, sa te uiti pe ceas sa vezi cat iti ia drumul si in ce conditii se circula. Sa mai zic si de tramvaie? De vechituri mai ales, in care nu se poate respira. De tramvaiele care, indiferent de trafic, mai fac o groaza de opriri intre statii la semafoare inutile, care, nu stiu cum se face, sunt intotdeauna pe rosu. A propos de plimbarile prin oras, inca nu v-ati impiedicat in trotuarele desfundate si in pavajul pus aiurea? Aveti mare grija, orasul nu poate supravietui fara dumneavoastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.