Primarul Robu se laudă: SDM a amenajat mii şi mii de locuri...

Primarul Robu se laudă: SDM a amenajat mii şi mii de locuri de parcare în Timişoara. Ce greşeli acuză

0
DISTRIBUIȚI

semnalizare rutiera

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu e supărat foc și pară pe conducerea Societății Drumuri Municipale, aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara. După ce compania a informat, prin raportul de activitate, că a realizat doar 177 de locuri de parcare în Timișoara, cu banii încasați din sistemul Timpark în anul 2016, primarul Robu a ținut să facă precizări suplimentare.

„Vina nu aparține celor care au difuzat, ci SDM. SDM în loc să spună câte mii, foarte multe mii de locuri de parcare s-au făcut, a comunicat 70, care este un număr derizoriu, Acestea au fost amenjate pe bani de pe sistemul Timpark.


Ei trebuia să transmită informația completă, SDM a amenajat mii de locuri de parcare și o să le cer să le indice pe străzi, ca să poată fi verificabile de cine nu crede. Mii și mii de locuri de parcare au fost amenajate în oraș. Au comunicat greșit. Sunt locuri de parcare amenajate în baza unor proiecte. Vă dau exemple, numai în cartierul Soarelui și în Calea Buziașului unde am avut proiecte de modernizare dacă numărăm sunt mii de locuri numai acolo. Pe lucrări de reparații între blocuri în diverse zone s-au făcut tot mii în tot orașul. Unde era pământ și stăteau mașinile pe pe pământ, acum e asfalt și mașinile stau în condiții civilizate. E o prostie în modul în care a știut SDM să își facă raportul”, a declarat Robu.

Conform raportului SDM, cele 177 de locuri de parcare au fost amenajate pe străzile Hebe – 24, Luceafăru – 40, Soarelui – 40 și zona Steaua – 73.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.