REVENIRE în Liga Națională pentru Timba, după succesul concludent în fața Politehnicii...

REVENIRE în Liga Națională pentru Timba, după succesul concludent în fața Politehnicii Iași. Care au fost performerii „urșilor”

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba Timișoara s-a reîntors pe prima scenă a baschetului masculin după cea de-a doua victorie obținută în cadrul Turneului de Promovare disputat la București. Succesul obținut în prima zi în fața celor de la Cuza Vodă Brăila a fost completat cu o nouă reușită, cea de astăzi, care le-a asigurat „urșilor” calificarea matematică în Liga Națională de Baschet Masculin.


Bănățenii au învins-o pe Politehnica Iași cu scorul de 95-71, la capătul unei partide mai facile decât era de așteptat.

În aceeași formație ca și ieri, Kovacevic, Cuic, Engi, Kovac și Deconescu, echipa lui Bogdan Murărescu a intrat în avantaj încă din primele zece minute, scor 25-16, desprinzându-se și mai mult pe parcursul celei de-a doua secvențe. Partida s-a desfășurat într-o singură direcție. În partea secundă a meciului promovarea s-a apropiat tot mai mult de Timba, care a avut un avantaj de aproape 20 de puncte înainte de intrarea în ultimul sfert, în care trupa de pe Bega nu a luat piciorul de pe pedala de accelerație, astfel că la final timișorenii au avut în dreptul lor +23, scor 95-71.

Kovac a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 24 de puncte, secondat de Deconescu, care a terminat cu 20 de puncte. Forma bună a lui Cuic arătată în partida contra lui Cuza Vodă Brăila a fost demonstrată și în jocul contra moldovenilor, în care a avut 19 puncte, 11 recuperări și opt pase decisive.
Mâine, de la ora 20.00, BC Timba Timișoara va evolua în ultima partidă a Turneului de Promovare în Liga Națională de Baschet Masculin, adversarul fiind CN Aurel Vlaicu București.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.