Revoluția pesedistă de la Timișoara

Revoluția pesedistă de la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Nicicând în istoria PSD, membrii de partid nu s-au adunat cu sutele să strige din toți rărunchii împotriva președintelui lor de partid. Scandările cu ”Jos Dragnea” și ”Demisia” sunt mai tăioase pentru președintele PSD decât orice mesaj al premierului Grindeanu. Pentru că vin de la oameni care nu au nimic de pierdut. Pentru că ei sunt partidul. Ei sunt cei care, în Timișoara, și în Timiș s-au bătut ani de zile pentru PSD. Și și-au asumat să lupte într-o zonă unde niciodată, până acum, partidul nu a fost agreat. Una e să faci campanie pentru PSD la Olt și alta e în Timiș.

Cei care au strigat acum ”Jos Dragnea” sunt cei care au umblat pe străzi ca partidul să obțină scorul cu care se laudă președintele partidului și au reușit în premieră să bată PNL. Și oamenii de partid știu asta. Dai afară din PSD, unul, doi membri de partid, dar nu poți să dai afară sute.


Și nici să o trimiți pe Olguța Vasilescu cu câteva trenuri de membri de la Craiova să elibereze sediul PSD Timiș de ”ungurii” care vor să ”confiște” partidul. Nu lipsește nici tovarășul de încredere care înfierează cu mânie proletară „o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese”.

E începutul sfârșitului pentru Liviu Dragnea – ca și Ceaușescu după ce la Timișoara a început să se strige ”Libertate”, a ieșit cu mesajul că filialele condamnă ”lovitura de stat de la Guvern”. Mai rămâne doar să iasă cu steagurile în spate și să acuze ”structurili” că l-au lucrat și să mai promită că dacă vine alt guvern mai dă ceva la pensii.

Oricât ar fugi de realitate, președintele PSD nu poate scăpa de imaginea sutelor de pesediști care strigau ”Jos Dragnea” cu aceiași poftă cu care mai ieri strigau ”Jos Băsescu”. Și mai e ceva – marți, inculpatul Dragnea are un nou termen la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cei care au scandat nu au problema asta.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru rabdarea din seara asta a dlui Dragos Bota si Asteptam scuze publice de la psd,serban nicolae si antena 3 pentru jignirea adusa noua celor din Transilvania si Banat.. vorbim ROMANESTE aici..un fost membru al comisiei pt abuzuri in Senatul Romaniei..ne jigneste..Bucurestiul ne-a urat intoteauna..pe noi timisorenìi.. sa-i fie rusine.ne-a dezamagit profund

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.