Nicolae Robu ieftineşte abonamentele Timpark: „Îndemn eu, ca primar al orașului, cât...

Nicolae Robu ieftineşte abonamentele Timpark: „Îndemn eu, ca primar al orașului, cât mai mulţi cetăţeni ai acestei ţări să vină la Timișoara, că vor trăi bine aici”

0
DISTRIBUIȚI

Este oficial – cei care locuiesc în Timişoara şi deţin vehicule proprietate personală înmatriculate în capitala Banatului vor putea parca mai ieftin în zonele unde este implementat sistemul de taxare Timpark. Primarul Nicolae Robu a subliniat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că reducerea valorii abonamentului pentru Timpark este o măsură necesară, complementară gratuităţilor care se dau deja pe sistemul RATT.

„Vom reduce tarifele la parcare în toate zonele pe sistemul de parcare Timpak pentru cetăţenii cu domiciului în Timişoara şi pentru acele maşini ale lor care sunt înmatriculate aici.


Aceşti cetăţeni sunt contribuabili, îşi plătesc taxele şi impozitele la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara şi am considerat că putem să le oferim această reducere la tarifele de parcare. Eu îi rog pe toţi cei care locuiesc în Timişoara, dar nu şi-au schimbat buletinele şi nu şi-au înmatriculat maşinile aici să facă acest lucru. Timişoara este un oraş deschis, un oraş îmbietor, un oraş cu vocaţie de capitală, iar o capitală este îmbietoare. Îndemn eu ca primar al Timişoarei cât mai mulţi cetăţeni au acestei ţări să vină în Timişoara că vor trăi bine aici. Avem locuri de muncă, avem nevoie de forţă de muncă”, a declarat primarul. Robu a făcut din nou apel la clasamentul Forbes, care arată că Timişoara este cel mai bun oraş pentru investiţii din România.

Întrebat dacă măsura pe care o anunţă nu este una populistă, primarul a comentat că „Doamne fereşte. M-aţi văzut pe mine vreodată populist? Eu, care înfrunt și uragane și fluvii și pietre și tot ce este pornit împotriva mea? Când am fost eu populist? Nu, este o măsură care se vrea stimulatorie pentru timișorenii cu acte în regulă care muncesc și trăiesc aici, dar nu s-au făcut timișoreni și cu acte în regulă”.

Detalii legate de preţurile curente ale tarifelor puteţi găsi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.