Robu răspunde atacurilor lui Orban. Cum s-au stabilit delegații pentru alegerile de...

Robu răspunde atacurilor lui Orban. Cum s-au stabilit delegații pentru alegerile de la șefia PNL

0
DISTRIBUIȚI

S-a stabilit şi prin vot: filiala de Timiş îl va susţine pe Cristian Buşoi în cursa pentru şefia PNL. Propunerea făcută de preşedintele Nicolae Robu a fost votată în Colegiul Director Județean (CDJ) al partidului, susţine acesta, în cvasi-unanimitate.

„Votul a fost foarte clar, s-a dat în CDJ pe propunerea venită în BPJ şi culmea tot în aceiaşi termeni, în cvasi-unanimitate, cu o abţinere, niciun vot împotrivă şi restul voturilor pentru. Deci şi CDJ a apreciat ca şi BPJ că cel mai potrivit preşedinte pentru PNL la ora actuală este Cristian Buşoi. Apoi s-a dat un vot pe moţiuni şi vă rog să aveţi în vedere nuanţările. Una este candidatul şi alta este moţiunea. Eu personal am vorbit puţin colegilor din CDJ înainte de a trece la vot şi le-am spus următorul lucru: conţinutul de idei al moţiunii lui Cristian Buşoi este unul pe care eu personal îl apreciez şi colegii din BPJ s-au exprimat la fel, conţinutul de idei al moţiunii lui Ludovic Orban este la fel compatibil cu puntele noastre de vedere şi la fel apreciem moţiunea.


Sigur că moţiunile sunt lucrări elaborate colectiv. Le apreciem pe amândouă şi le-am spus colegilor vă rog să votaţi pentru ambele moţiuni. Dădusem deja votul pentru candidaţi şi la votul pentru candidaţi votul pentru Cristian Buşoi a fost aşa cum vi l-am relatat. Apreciem multe idei şi din moţiunea lui Viorel Cataramă, dar de o parte dintre ele ne dezicem şi, prin urmare, nu am îndemnat colegii să voteze şi moţiunea lui Viorel Cataramă”, a precizat primarul Nicolae Robu.

Pentru a nu exista suspiciuni privind restrângerea dreptului la vot, dintre delegaţii PNL Timiş vor face parte şi primarii şi preşedinţii de organizaţii, având întâietate cei care conduc structuri performante şi care şi-au exprimat această dorinţă, indiferent de opţiunea lor privind un candidat sau altul, a dat asigurări Robu. PNL Timiş va avea 150 de delegaţi.

„Am receptat cu un gust amar campania negativă şi în unele locuri devenită chiar agresiv – negativă a colegului Ludovic Orban şi a echipei domniei sale. Noine-am axat pe promovarea calităţilor echipei candidatului nostru şi moţiunii proprii şi nu pe critica celorlalţi şi indiferent cine câştigă alegerile eu cred că noi trebuie să acţionăm după aceea uniţi şi să dăm forţă PNL şi ca să acţionăm aşa nu e bine să ne jignim unii pe alţii. Eu nu am folosit numai cuvinte pozitive la adrsea lui Ludovic Orban şi la adresa celorlaţi colegi care sunt în jurul lui”, a mai spus Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.