Robu: „Evident mi s-a propus, și încă insistent, să fac parte din...

Robu: „Evident mi s-a propus, și încă insistent, să fac parte din echipa Orban, dar n-am acceptat”

0
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a comentat pe Facebook rezultatele alegerilor pentru şefia PNL. După ce Cristian Buşoi, candidatul susţinut de filiala Timiş a pierdut cu un scor umilitor în faţa lui Ludovic Orban, Nicolae Robu a dezvăluit că, deşi i s-a propus, a refuzat să facă parte din echipa lui Ludovic Orban.

„Congresul PNL de alegeri s-a terminat. Noul Președinte PNL este Ludovic Orban. A câștigat detașat, cu 79%, diferența de 21% revenindu-i contracandidatului său, Cristian Bușoi. După cum se cunoaște, eu și, la propunerea mea, Filiala Timiș a PNL, l-am susținut pe Cristian Bușoi, decizia în acest sens fiind luată în BPJ și CCJ cu o abținere, niciun vot împotrivă și în rest numai voturi pentru.


Evident, mi s-a propus și încă insistent, să fac parte din echipa Orban, dar n-am acceptat, considerând, cu toată prețuirea și, pot spune, prietenia, chiar, pentru Ludovic Orban -un liberal pur sânge, garantez-, că acum „e timpul lui Cristian Bușoi”. Majoritatea covârșitoare a colegilor de Congres au avut, însă, altă opinie, prin urmare, noi, ceilalți, n-avem decât să ne conformăm acesteia. Pentru că, așa e jocul democratic. Punct! Îl felicit pe Ludovic Orban pentru victoria obținută, îi urez mult succes și îl asigur că, din momentul anunțării oficiale a rezultatului, în mine are un Președinte de Filială pe care se poate baza în tot ce înseamnă maibinele PNL. Iar dacă mâine voi fi ales Prim-vicepreședinte sau Vicepreședinte Politic, atunci și un Prim-vicepreședinte sau, după caz, Vicepreședinte Politic, loial, întru binele PNL. De mâine seară, în PNL nu trebuie să mai existe echipa Bușoi sau echipa Orban, ci doar echipa PNL, iar în ceea ce mă privește, așa se va întâmpla, garantez! Glorie PNL! Unitate PNL!”, a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.