Sătulă de încălcările legii, o funcţionară din Primăria Timișoara amenință că iese...

Sătulă de încălcările legii, o funcţionară din Primăria Timișoara amenință că iese în stradă. Ce nemulțumiri are

0
DISTRIBUIȚI

Noua organigramă a Primăriei Timişoara naşte primele nemulţumiri în rândul funcţionarilor din instituţia de pe C.D. Loga. Este pentru a treia oară când primarul Nicolae Robu schimbă structura aparatului din subordinea sa. Nemulţumită că a fost redusă la tăcere, o funcţionară din primărie promite că va ieşi în stradă să protesteze.

„Mă numesc Toc Mirela Adriana şi sunt funcţionar în primăria Timişoara şi din 2007 am sesizat toate încălcările legii în cadrul administraţiei locale, dar fără niciun rezultat notabil.


Deoarece deranjez tot mai intens conducerea primăriei, postul meu a fost desfiinţat din 29 mai şi am fost mutată la registratură, fiindu-mi restricţionat accesul la sistemul informatic al primăriei. Din acest motiv, voi începe cu data de 13 iunie un protest în faţa primăriei Timişoara împotriva abuzurilor unor şefi din Primăria Timişoara”, a scris femeia pe Facebook. Toc a muncit în cadrul mai multor direcţii din primăriei printre care şi cea Tehnică, însă a fost mutată de la un departament la altul.

Cât priveşte organigrama, imediat după adoptare, primarul Robu declara că „aceasta este una elaborată, una în care sunt modificări importante faţă de ce am avut până acum şi sunt convins că ea va asigura o mai bună funcţionare. Desigur că până la urmă sunt importanţi oamenii care populează diversele poziţii din schema de personal, dar şi Organigrama este foarte importantă. Cred că este foarte important ce am făcut la Direcţia Edilitară, care reprezintă o transformare a Direcţiei Tehnice. Am creat acolo o structură de generare şi implementare şi monitorizare de proiecte pe zona aceasta edilitară. Şi celelalte activităţi sunt mai bine structurate faţă de cum era înainte. Cred că este foarte important că am creat o direcţie generală prin comasarea Direcţiei de Urbanism cu cea de dezvoltare, această direcţie fiind mult mai bine închegată şi, consider eu, în acord cu nevoile de funcţionare ale instituţiei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.