SCANDAL pe tunel: Ionuț Popa s-a contrat cu Laurențiu Roșu. Reacții AGRESIVE...

SCANDAL pe tunel: Ionuț Popa s-a contrat cu Laurențiu Roșu. Reacții AGRESIVE ale timișorenilor la adresa arbitrului George Găman

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, nervos. Foto: Gabriel Brezeanu

Succesul obținut ”doar” la limită de ACS Poli în fața lui UTA a dus la reacții extreme după finalul meciului. Ionuț Popa a vociferat agresiv pe tunel către Laurențiu Roșu, care acorda interviuri uneia dintre televiziunile care a transmis partida. Au fost momente când tehnicianul bănățenilor părea ținut de proprii jucători să nu recurgă la lucruri mai grave.

Ionuț Popa le-ar fi strigat arădenilor că în retur le va da patru goluri la Șiria iar Laurențiu Roșu a replicat cu un ”Vom vedea!”, imediat după ultimul fluier. Pe tunel Popa și-a continuat războiul cu Roșu lângă camerele celor de la Digisport. ”Ce tot vrei?”, i-a strigat Popa antrenorului lui UTA, în timp ce acesta făcea declarații pentru o altă televiziune.

Roșu a încercat și el să meargă spre Ionuț Popa, care a continuat duelul de la distanță: ”Du-te bă de aici!”.


Între timp se formase un adevărat cordon din persoane între cei doi tehnicieni recalcitranți.

Popa, nervos (și) pe Găman

La interviul luat de Digisport Ionuț Popa a reacționat vehement la adresa arbitrajului. ”Cum să nu fie tensiune. Când acest arbitru ne-a făcut praf cu Pandurii. Cel puțin doi-trei jucători de la ei mai meritau cartonașe. Eu discutam cu conducătorul meu și el… Dar nu contează că m-am împăcat cu el(? n.r. Laur. Roșu)… E a doua oară când George Găman face așa. Nu înțeleg de ce arbitrează așa. Nu am avut 7-0 pentru că suntem fraieri. O să vedeți câte le dăm în retur”, a declarat antrenorul lui ACS Poli.

”Vai de mama lor… La Arad o să fie groasă”, a fost una dintre replicile lui Sorin Strătilă pentru aceeași sursă.

”Și-a bătut joc de munca noastră. Să ne spună că e fault de joc când Strătilă îl ia de jos cu mâna de picior pe jucătorul nostru plecat pe contraatac… Olteanul Găman! Care a venit să ne arbitreze cu Pandurii și era cu fusei în gură”, a ”explodat” Gabriel Cânu tot ”în direct” la Digisport.

”Popa m-a ameninţat că o să ne dea şapte, vom vedea. Credeţi că mi-e frică de Popa, nu îmi e nici de el, nici de Timişoara. Când am fost să dau mâna cu el a spus că trebuia să ne dea şapte aici să că ne dă trei la Şiria. După cum a început meciul şi cum am arătat în prima repriză e bine că nu am mai luat goluri şi că am marcat un gol, ceea ce ne oferă o şansă. Dacă Timişoara a câştigat înseamnă că a meritat victoria. Nu sunt mulţumit de prima repriză, că am scăpat ieftin sau nu asta este, nu contează”, a spus Laurențiu Roșu la final.

Returul barajului UTA – ACS Poli se dispută joi, de la ora 17.30 și ar putea fi netelevizat. Timișorenii au un avantaj de un gol, scor 2-1, după meciul de azi de la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.