SCM Politehnica a realizat al patrulea transfer al verii. Ultimul nume adus...

SCM Politehnica a realizat al patrulea transfer al verii. Ultimul nume adus a fost campion cu Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Flavius Câmpan Foto: Camelia Terec (turdalive.ro)

Formația de handbal alb-violetă a ajuns la patru jucători transferați după finele ediției 2016-17. Cel de-al patrulea sosit la SCM Politehnica e timișoreanul Flavius Câmpan, campion cu Dinamo București în ultimele ediții ale campionatului intern.

Câmpan (28 de ani) revine acasă după ce a mai evoluat la Oradea, Baia Mare și Potaissa Turda, grupare cu care a luat un bronz național.


În ultimele două sezoane jucătorul format la Banatul a îmbrăcat tricoul lui Dinamo. ”A fost o alegere uşoară având în vedere că am discutat destul de mult în ultimii ani. Îmi plac colectivul şi oraşul, mă bucur că mă întorc acasă chiar dacă la seniori abia acum pot debuta în tricoul Politehnicii. Sper să fie doi ani în care să se confirme că am ales inspirat. Abia aştept să dovedesc şi să avem rezultate”, a declarat Flavius Câmpan.

Timișorenii au mai realizat deja alte trei mutări în perspectiva sezonului 2017-18. Uros Elezovic, Milos Orbovic şi Didi Hrimiuc semnaseră cu Poli. La capitolul despărțiri sunt trecuți până acum Lazarov, Simovic, Pejovic și Vaidasigan.

”Acesta e în proporţie de 90% lotul cu care vom fi în campionatul viitor. Mai sunt discuţii şi negocieri, dar lucrurile nu sunt deocamdată finalizate. Mă bucur pentru revenirea lui Câmpan în oraşul lui natal, îi doresc succes, ca de altfel şi celorlalţi băieţi!”, a spus Dan Dumitru, managerul sportiv al lui SCM Poli.

Reunirea echipei alb-violete e prgoramată pentru data de 20 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.