SCM Timișoara PĂSTREAZĂ șansele de a reveni în Liga Națională. Victorie pe...

SCM Timișoara PĂSTREAZĂ șansele de a reveni în Liga Națională. Victorie pe muchie de cuțit în fața lui Rapid București

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara își păstrează șansele de promovare în Liga Națională de Baschet Feminin, după ce astăzi Timba a concretizat reîntoarcerea pe prima scenă baschetbalistică a țării, la masculin. Alb-violetele au câștigat la capătul unui meci strâns cu CS Rapid București, diferența dintre cele două combatante fiind de doar șase puncte, 68-62.

Echipa de sub podul Grant a condus pe toată perioada primului sfert, însă nu s-a desprins pe tabela de marcaj, 14-19 fiind după primele zece minute scurse. A urmat o a doua secvență la fel de echilibrată, în care SCM Timișoara a trecut pentru prima dată la conducere, 22-19, după o aruncare de trei puncte a lui Brosovszky.


A fost și 27-22 în favoarea gazdelor, însă pauza mare a prins-o în avantaj tot pe trupa din București, scor 31-33.

A fost un meci de totul sau nimic pentru bănățence, care și-au jucat ultima carte în ultima sevență a întâlnirii, fiind egal 46-46. Bors a aruncat de la distanță pentru un start ca din resort, completat de reușita lui Serrieh, scor 51-46. Diferența a fost ulterior de un punct, până când Badi, Pop și Bors au înscris succesiv pentru 61-54. TImișorencele au avut nervii mai tari pe final, astfel că au câștigat cu scorul de 68-62 și urmează ca mâine să evolueze cu promovarea în Liga Națională de Baschet Feminin pe masă, contra celor de la CS Agronomia București, care au câștigat în fața lui CSU Alba Iulia, învingătoare în fața lui SCM Timișoara în primul meci.

Pop a fost cea mai bună marcatoare, cu 19 puncte, în timp ce Badi a terminat în double-double cu 15 puncte și 13 recuperări. Kirberg a marcat 10 puncte iar Bors a contribuit la zestrea echipei sale cu 17 puncte, șase recuperări și o pasă decisivă. Lista marcatoarelor a fost completată de Brosovszky, cu trei puncte, respectiv Serrieh, cu patru puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.