Senatoarea Gorghiu crede că „daddy Dragnea” nu îl poate schimba pe Sorin...

Senatoarea Gorghiu crede că „daddy Dragnea” nu îl poate schimba pe Sorin Grindeanu din fruntea guvernului. Ce consecinţe prevede

0
DISTRIBUIȚI

Binemeritate – aşa cataloghează senatoarea de Timiş, Alina Gorghiu, atacurile din cadrul PSD la adresa premierului Sorin Grindeanu.


Acesta spune că nu crede că social-democraţii vor desemna un alt premier, însă consideră ca PSD va trage ponoase serioase de pe urma scandalului din coaliţia de guvernare.

„Răspunsul meu este unul foarte simplu: nu cred că PSD se îndreaptă spre niciun fel de schimbare a guvernului, aşa cum speră domnul Dragnea, ci către o pierdere a majorităţii parlamentare dacă vrea să îşi ducă demersul până la final Daddy Dragnea. (…) Este destul de bizar ca PSD să declanşeze această criză politică în interiorul acestui partid, doar pentru că are nişte proiecte politice proprii. (…) Mă deranjează că mai au timp de tot felul de nefăcute şi aţi văzut săptămâna aceasta cel puţin două subiecte îngrijorătoare odată cu renunţara la managementul privat din companiile de stat (…) a doua este Legea salarizării unitare”, a declarat senatoarea de Timiş. Gorghiu pune atacurile lui Dragnea la adresa guvernului pe „ostoierea” orgoliului propriu şi spune că Grindeanu merită aceste atacuri „pentru obedienţa exagerată din ultimele luni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.