Serbare de vară cu viitorii muzicieni ai Timişoarei FOTO si VIDEO

Serbare de vară cu viitorii muzicieni ai Timişoarei FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1048348917">
Viitorii muzicieni ai Timişoarei au susţinut un concert La Căpiţe

Viitorii muzicieni ai Timişoarei au susţinut la sfârşitul săptămânii trecute, concerte în cadrul Serbării de Vară Artsoma, manifestare ce a avut parte de un public numeros şi emoţii inerente din partea micuţilor care au urcat pe scena de La Căpiţe. Şcoala Artsoma a fost înfiinţată de Saşi Vuşcan şi Zsolt Szabo, membri ai trupei Burning Table, în urma a tot mai multor discuţii avute cu diverşi părinţi care vor să îşi trimită copiii să înveţe să cânte la un instrument. „E un lucru minunat pentru noi să vedem progresul de la an la an. Avem copii care au cântat piese super complexe cu mult studiu şi care în anii trecuţi nu erau deloc familiarizaţi cu noţiunile muzicale. A fost o bucurie deplină şi ne bucurăm că avem parte de tineri talentaţi“, spune Zsolt Szabo, în cadrul unui interviu acordat celor de la Alt Radio.

La faţa locului, alături de tinere talente au evoluat şi trupele care fac parte din proiectul Kids in a Band. Una din formaţiile care s-a născut în urma acestui proiect, Funky Hats, a scos recent un nou single „Free your  mind“.

„Pe viitor ne dorim să organizăm noi evenimente. Încercăm să creştem o nouă generaţie de muzicieni, ne dorim să ridicăm calitatea tinerilor muzicieni, asta mai ales pentru că în Timişoara întotdeauna au existat muzicieni talentaţi“, a adăugat Saşi Vuşcan.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.