Sesiune acustică alături de muzicienii de la trupa Phaser, pe malul Begăi...

Sesiune acustică alături de muzicienii de la trupa Phaser, pe malul Begăi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană Phaser va susţine un concert acustic miercuri 28 iunie de la ora 21 la D’arc pe Mal

Formaţia timişoreană Phaser va susţine un concert acustic miercuri 28 iunie de la ora 21 la D’arc pe Mal, în cadrul căruia muzicienii promit să le ofere fanilor o serie de surprize.

La mijlocul anului trecut, Phaser a lansat videoclipul melodiei „Mă aprinzi”, cu un concert care a avut loc la Vineri 15.  Formaţia alcătută din Carina Dumitru – voce, Radu Racz – bass, Lucian Oprișan – clape, Arnold Birta – tobe și Sebastian Barzeianu – chitară a devenit o prezenţă cunoscută în oraşul nostru.

În 2015, trupa a lansat „Valuri” şi „Mi-e dor de tine”, iar solista formaţiei a colaborat pentru o piesă alături de membrii trupei Desant.


Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai. Primul videoclip din cariera formaţiei timişorene Phaser s-a lansat acum patru ani. În filmările videoclipului „Pour toi et moi” au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni ca George Hora, Kamelia, Anastasia Sandu sau Vali Florea. Un alt videoclip a fost realizat la piesa „Fapte, nu vorbe“. Intrarea la acest eveniment este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.