Solistul trupei Cargo împlinește astăzi 45 de ani. Povestea lui Adi Igrișan

Solistul trupei Cargo împlinește astăzi 45 de ani. Povestea lui Adi Igrișan

0
DISTRIBUIȚI
Adi Igrişan, solistul formaţiei Cargo, împlineşte astăzi 45 de ani, ocazie cu care îi urăm „La Mulţi Ani”!

Adi Igrişan, solistul formaţiei timişorene Cargo, împlineşte astăzi 45 de ani, ocazie cu care îi urăm „La Mulţi Ani”! Vocea îndrăgitei trupe cântă de la vârsta de 13 ani. Pentru început, acesta a cântat la baterie, un an mai târziu începându-şi activitatea ca vocalist, de atunci urmând aproximativ 22 de ani de studii canto şi tehnici vocale, fiind autodidact.

Adrian Igrişan s-a născut în Arad, la fel ca și mama sa. Bunica sa s-a născut la Constantinopol (Istanbul), străbunicul său fiind absolvent al Conservatorului din Roma, iar străbunica lui era grecoaică.


Ambiţia lui, la început, era aceea de a deveni baterist, urmând în această direcţie cursurile Şcolii Populare de Arte, însă trupa din cartier avea nevoie de un vocalist, aşa a ajuns „Baciu“ să cânte vocal. Trupa se numea ABiS. Mai târziu, datorită faptului că nu îşi putea exprima ideile, a început studiul chitării şi a altor instrumente şi între timp a studiat şi canto clasic. În anul 1992, Igrişan intră pe postul de vocalist în trupa sibiană RIFF, cu care participă la Festivalul Internaţional „Rock ’92” de la Arenele Romane din Bucureşti, alături de toate marile nume din rock-ul românesc.

În 1995, Adi Igrişan părăseşte trupa RIFF după ce a cântat împreună cu Cargo într-un concert de susţinere pentru Ovidiu Ioncu „Kempes” care suferise un accident de motocicletă. După acel recital, Adi Igrişan rămâne în trupa Cargo pentru a-l suplini pe Kempes până la refacerea acestuia. După ce Kempes s-a refăcut îndeajuns pentru a reveni pe scenă, „Baciu“ a rămas pe post de vocea a doua şi chitarist-armonie. În anul 2003, Kempes a plecat în Australia, iar astfel „Baciu“ a preluat postul de vocalist principal al trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.