SPECTACOL în Gala Golden Fighter, ce se va disputa în sala „Constantin...

SPECTACOL în Gala Golden Fighter, ce se va disputa în sala „Constantin Jude”. Care vor fi principalele meciuri în disputa de kickboxing româno-chineză

0
DISTRIBUIȚI
Echipa chineză. Foto: Dani Amariei

Timișorenii vor avea parte din nou de spectacol sub cupola sălii „Constantin Jude” din Timișoara, chiar dacă întrecerile în care sunt angrenate echipele obișnuite să evolueze în Polivalenta de pe Bega s-au încheiat. Peste mai puțin de două zile, vineri, în data de 16 iunie, cu începere 21.00, în capitala Banatului va avea loc marea confruntare între România și China la kickboxing, în cadrul galei Golden Fighter.

Vor fi nu mai puțin de 10 partide între luptătorii români și chinezi, la diverse categorii de kilograme. Vizitatorii au manifestat un real interes pentru gala de la Timișoara, echipa Chinei venind însoțită de un post de televiziune regional, Henan TV China, care va transmite confruntările în direct. În România, pentru cei care nu vor putea fi la Golden Fighter, întrecerea va putea fi văzută pe DigiSport.

Accesul pubicului în sala va fi acordat cu două ore înainte de primul meci.


Duelul europeano-asiatic va fi precedat de două jocuri de Undercard, care vor începe de la 20.00. Gheața va fi spartă de Roberto Cercel și Xue Shenzen, la categoria 61 de kilograme, urmați de Jony Mate și Jin Ying la 65 de kilograme. Românul Adrian Petenchea și Miao Wei se vor duela la 66,5 kg, iar Marko Milanivic și Wang Zhiguo vor încerca să-și adjudece meciul 4.

La mijlocul evenimentului se vor întâlni Gabriel Bozan și Yang Kunshan, la 73 de kg., fiind urmați de Haris Ferizovic și Hu Yafei, la 71 de kilograme. Ultimii care vor intra în scenă înainte de partidele ce vor fi capetele de afiș ale galei sunt Mădălin Mogoș și Duouli Chen, respectiv Adrian Maxim și Liu Qiliang.

La categoria mijlocie, în al doilea cel mai important meci din cadrul Golden Fighter, românul Adrian Mutu va încerca să-l învingă pe Ding Meng, pentru ca, în final, toate luminile să cadă pe disputa acerbă de la categoria grea, dintre Bogdan Stoica și Hao Guanghua.

Foto: Dani Amariei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.